zwan Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Ahojte, nemáte někdo zkušenost s čištěním škrtící klapky. Jde mi o to jak se k ní nejjednodušeji dostat. Chci použít sprej. Tuším že se rozběhne debata že je lepší klapku vytáhnout celou ale mi opravdu stačí přístup pro sprej a jednou ročně preventivně vyčistit. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cisarnero Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 https://www.drive2.ru/l/9452721/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 To v tom odkaze je úplně jiný motor EA111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retroman159 Vloženo 7. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2021 Ke klapce je super přístup, když se sundá sání zepředu dozadu (ta trubka bez filtru) tak je hned krásně na ráně přímo u hrdla trubky. Drží na 4 šroubech a jde parádně ven i pro amatéra, zkoušel jsem a čistil. Každopádně po čištění je nutná adaptace přes diagnostiku! Bez toho to nikdy ani nezkoušet, muže to dělat kvuli většimu prutoku vzduchu neplechu. Nicmíně jsem došel k závěru, že tam není co čistit - najeto 107 000km a byla uplně čistá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.