Publikováno Červenec 12, 20187 r Vyměnil jsem za zkosený vyhřívaný.Obšití šedá nit, musel jsem přehodit tlačítka.
Červenec 12, 20187 r Jediné, co mě přimělo vzít klasický volant namísto sportovního bylo to, že ho do Karoqu z pro mě nepochopitelných důvodů nenabízejí vyhřívaný (přitom do Kodiaqu nakonfigurovat lze). Rozumím správně z tvého příspěvku, že máš ten sportovní volant vyhřívaný? A je to originální díl Škoda?
Červenec 12, 20187 r Autor @BirK Ano,je to originál s vyhříváním, třeba ho nabídnou až do sportline. Volant bez problémů seženeš např..... http://www.skoda-parts.cz/produkty/vyhrivany-rs-volant-multifunkcni-zplostely-bila-nit/ já sehnal levněji a s šedou nití. A musíš přendat tlačítka když máš digi panel, nacvakneš konektor vyhřívání atd.. Upraveno Červenec 12, 20187 r od cilda1
Červenec 12, 20187 r Tak dej rovnou odkaz na ten levnější a s šedou nití Přendat tlačítka kvůli digi panelu proč, kvůli symbolům? (s MR2019 se tam tuším bude nějaký měnit). Jinak mám před takovým zásahem respekt, zvlášť když se jedná o díl, kde je airbag. Asi bych si na to netroufl se svými skills. Třeba ho do doby, než mi ho někdy v r. 2020 dodají, zařadí do standardní nabídky a budu ho moct zadat rovnou do výroby
Červenec 12, 20187 r Autor Kvůli symbolům to není ,tlačítka by nemusely fungovat a musel bys to překódovat , a zas tak velký zásah výměna volantu není. Je tady dost témat o výměně volantu,tlačítek kde je to vše podrobně popsáno. Koupil jsem přes bazoš,byla to náhoda ,cena poloviční.
Červenec 12, 20187 r Dnes otestováno na dalším voze, nová tlačítka s tlačítkem view je bohužel další nesmysl od Škodovky. Stará tlačítka fungují také a view lze přepínat i na starých tlačítkách bez ztráty funkce přijmutí a zavěšení telefonu.
Listopad 7, 20186 r Počkat je teda ten zploštělý volant i vyhřívaný? Mě tvrdili ve Škodovce že není a proto tam je klasický :/
Listopad 7, 20186 r Autor Jasně že je ,ale asi si ho schovávali jenom pro sportline, ráno je vyhřívání super. Upraveno Listopad 7, 20186 r od cilda1
Listopad 7, 20186 r Autor Do sportline v Kodiaqu jde ,tady jsem se inspiroval https://forum.skodahome.cz/topic/140120-změna-kodiaq-style-20-tdi-110kw-dsg-hnědá-magnetic-sportline-červená-velvet/?tab=comments#comment-2313089
Září 17, 20204 r Zdravim, chci poprosit jestli by bylo možné zjistit, jestli by do Karoqa Sportline 2020 šel dát dvouramenný volant z Octavie IV. Děkuji
Únor 20, 20214 r Také bych se vloudil do diskuse a zeptal se znalých nebo už zkušenějších kolegů.. Mám Karoq DSG s nejnovějším typem volantu. (výroba 9/2020) Vyhřívaný s plnou multifunkcí. Bohužel bez pádel řazení. Je velký problém ho vyměnit za ten samý a s pádly? Musí se to nějak nakódovat, nebo to bude jednoduše fungovat? Díky
Říjen 7, 20213 r Vymenil som povodny volant za ten najnovsi typ, ale nefunguju spodne tlacitka na prave strane, takze sa neviem pohybovat v menu. Neda sa to nejak nakodovat?
Leden 15, 20223 r Zdravím, je možné u Karoq 2018, 1.5 TSI, DSG, Ambiente vyměnit volant za vyhřívaný s pádly? Pokud ano, co je prosím vše třeba pořídit? děkuji, Zdenek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.