Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vyměnil jsem za zkosený vyhřívaný.Obšití šedá nit, musel jsem přehodit tlačítka.:kol-47::kol-47:

IMG_1342.JPG

IMG_1343.JPG

IMG_1346.JPG

Jediné, co mě přimělo vzít klasický volant namísto sportovního bylo to, že ho do Karoqu z pro mě nepochopitelných důvodů nenabízejí vyhřívaný (přitom do Kodiaqu nakonfigurovat lze).

Rozumím správně z tvého příspěvku, že máš ten sportovní volant vyhřívaný? A je to originální díl Škoda?

Tak dej rovnou odkaz na ten levnější a s šedou nití :)

Přendat tlačítka kvůli digi panelu proč, kvůli symbolům? (s MR2019 se tam tuším bude nějaký měnit).

Jinak mám před takovým zásahem respekt, zvlášť když se jedná o díl, kde je airbag. Asi bych si na to netroufl se svými skills. Třeba ho do doby, než mi ho někdy v r. 2020 dodají, zařadí do standardní nabídky a budu ho moct zadat rovnou do výroby :D

• Autor

Kvůli symbolům to není ,tlačítka by nemusely fungovat a musel bys to překódovat , a zas tak velký zásah výměna volantu  není.

Je tady dost témat o výměně volantu,tlačítek kde je to vše podrobně popsáno.

Koupil jsem přes bazoš,byla to náhoda ,cena poloviční.

Dnes otestováno na dalším voze, nová tlačítka s tlačítkem view je bohužel další nesmysl od Škodovky. Stará tlačítka fungují také a view lze přepínat i na starých tlačítkách bez ztráty funkce přijmutí a zavěšení telefonu.

• 3 měsíce později...

Počkat je teda ten zploštělý volant i vyhřívaný? Mě tvrdili ve Škodovce že není a proto tam je klasický :/

• Autor

Jasně že je ,ale  asi si ho schovávali jenom pro sportline, ráno  je  vyhřívání super.

IMG_1994.JPG

IMG_1989.JPG

Upraveno od cilda1

Do Kodiaqu nešel jiný než klasický ? asi budu muset zainvestovat...

• 1 rok později...

Zdravim, chci poprosit jestli by bylo možné zjistit, jestli by do Karoqa Sportline 2020 šel dát dvouramenný volant z Octavie IV. Děkuji

651FCB14-8900-43CD-BEC2-B1BD6B7E2DD4.jpeg

• 5 měsíců později...

Také bych se vloudil do diskuse a zeptal se znalých nebo už zkušenějších kolegů.. Mám Karoq DSG s nejnovějším typem volantu. (výroba 9/2020) Vyhřívaný s plnou multifunkcí. Bohužel bez pádel řazení. Je velký problém ho vyměnit za ten samý a s pádly? Musí se to nějak nakódovat, nebo to bude jednoduše fungovat? Díky

Bude

před 2 hodinami, cosby napsal:

Bude

Díky za odpověď

• 7 měsíců později...

Vymenil som povodny volant za ten najnovsi typ, ale nefunguju spodne tlacitka na prave strane, takze sa neviem pohybovat v menu. Neda sa to nejak nakodovat? 

• 3 měsíce později...

Zdravím, je možné u Karoq 2018, 1.5 TSI, DSG, Ambiente vyměnit volant za vyhřívaný s pádly?

Pokud ano, co je prosím vše třeba pořídit?

děkuji, Zdenek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.