cilda1 Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Vyměnil jsem za zkosený vyhřívaný.Obšití šedá nit, musel jsem přehodit tlačítka. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Jediné, co mě přimělo vzít klasický volant namísto sportovního bylo to, že ho do Karoqu z pro mě nepochopitelných důvodů nenabízejí vyhřívaný (přitom do Kodiaqu nakonfigurovat lze). Rozumím správně z tvého příspěvku, že máš ten sportovní volant vyhřívaný? A je to originální díl Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 (editace) @BirK Ano,je to originál s vyhříváním, třeba ho nabídnou až do sportline. Volant bez problémů seženeš např..... http://www.skoda-parts.cz/produkty/vyhrivany-rs-volant-multifunkcni-zplostely-bila-nit/ já sehnal levněji a s šedou nití. A musíš přendat tlačítka když máš digi panel, nacvakneš konektor vyhřívání atd.. Editováno: 12. Červenec 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Tak dej rovnou odkaz na ten levnější a s šedou nití Přendat tlačítka kvůli digi panelu proč, kvůli symbolům? (s MR2019 se tam tuším bude nějaký měnit). Jinak mám před takovým zásahem respekt, zvlášť když se jedná o díl, kde je airbag. Asi bych si na to netroufl se svými skills. Třeba ho do doby, než mi ho někdy v r. 2020 dodají, zařadí do standardní nabídky a budu ho moct zadat rovnou do výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Kvůli symbolům to není ,tlačítka by nemusely fungovat a musel bys to překódovat , a zas tak velký zásah výměna volantu není. Je tady dost témat o výměně volantu,tlačítek kde je to vše podrobně popsáno. Koupil jsem přes bazoš,byla to náhoda ,cena poloviční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Dnes otestováno na dalším voze, nová tlačítka s tlačítkem view je bohužel další nesmysl od Škodovky. Stará tlačítka fungují také a view lze přepínat i na starých tlačítkách bez ztráty funkce přijmutí a zavěšení telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Počkat je teda ten zploštělý volant i vyhřívaný? Mě tvrdili ve Škodovce že není a proto tam je klasický :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 7. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 (editace) Jasně že je ,ale asi si ho schovávali jenom pro sportline, ráno je vyhřívání super. Editováno: 7. Listopad 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Do Kodiaqu nešel jiný než klasický ? asi budu muset zainvestovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 7. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Do sportline v Kodiaqu jde ,tady jsem se inspiroval https://forum.skodahome.cz/topic/140120-změna-kodiaq-style-20-tdi-110kw-dsg-hnědá-magnetic-sportline-červená-velvet/?tab=comments#comment-2313089 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 17. Září 2020 Sdílet Vloženo 17. Září 2020 Zdravim, chci poprosit jestli by bylo možné zjistit, jestli by do Karoqa Sportline 2020 šel dát dvouramenný volant z Octavie IV. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vousáč Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 Také bych se vloudil do diskuse a zeptal se znalých nebo už zkušenějších kolegů.. Mám Karoq DSG s nejnovějším typem volantu. (výroba 9/2020) Vyhřívaný s plnou multifunkcí. Bohužel bez pádel řazení. Je velký problém ho vyměnit za ten samý a s pádly? Musí se to nějak nakódovat, nebo to bude jednoduše fungovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 Bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vousáč Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 před 2 hodinami, cosby napsal: Bude Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elback Vloženo 7. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2021 Vymenil som povodny volant za ten najnovsi typ, ale nefunguju spodne tlacitka na prave strane, takze sa neviem pohybovat v menu. Neda sa to nejak nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 https://forum.skodahome.cz/topic/154705-volant-z-octavie-4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 Zdravím, je možné u Karoq 2018, 1.5 TSI, DSG, Ambiente vyměnit volant za vyhřívaný s pádly? Pokud ano, co je prosím vše třeba pořídit? děkuji, Zdenek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.