SamotCZ Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 (editace) Zdravím Vás, dnes se mi stala taková nepříjemnost, vzal jsem za kliku u zadních levých dveří a zůstala mi v ruce, přičemž pravá menší část vyletěla ven. Nic se nezdá zlomeného, klika jde dát zpět a funkčnost je správná, zpět jde dát i ta menší část, ale ta je povolená a ta právě způsobuje ten problém, si myslím. Auto je rok staré, takže je v zárucen. Jen mě napadá, nesnažil se do něj někdo přes tu kliku dostat? Je to možné? Známky páčení tam však nejsou. Na fotkách můžete vidět postupnou demontáž. Jinak pokud se za kliku vezme jemně, tak je to ok. Editováno: 12. Červenec 2018, autor: SamotCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Dobrý, na násilí to nevypada, asi se něco moc nepovedlo již při montáži a postupem času se uvolnilo uplne. Je to v záruce tak šup s tim do servisu. Pak dej vědět o co šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.