Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

asi se budu muset detailněji zaměřit, neboť jsem zatím nic podobného nezaregistroval ... resp. mě to ani nenapadlo ... mám už taky 30t km, takže pokud, už by se to mohlo teoreticky projevit

edit: ikdyž pravda toho zvrásnění u švu, přesně jak je na této fotce od Blazin95 jsem si také všiml, ale tak nějak jsem to považoval za normální, neboť jsem se nedíval jak to vypadalo na začátku

20180821_144818.jpg.3c1acd44ed01209f82a4837e79d7256b.jpg

Vloženo

To zvrásnění je prý vpořádku, taky mi měnili volant a reklamoval jsme to hned po výměně a prý to tak má být (na starém volantu byli jen ošoupaná místa, vrásky ne). Ale když budeš dávat auto na výměnu oleje, zkus se na to zeptat :)

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Po cca 3 rokoch a odjazdenych 38000km bol volant v manzelkynej Fabii uz v zlom stave...na par miestach poskriabany od prstenov,hladky a leskly...dostala odo mna darek...precalunenie v kombinacii hladka a perforovana koza,presitie bezovou nitou vo farbe interieru....jej tak trochu teraz aj zavidim...ma krajsi ako ja v Superbe??IMG-b2dc460686b2fe59855e5d1031fe6ad7-V.thumb.jpg.03aacad4f59fc4940e59ef0c0063f629.jpg

20200528_120153.jpg

Editováno: , autor: Patrik1971
  • Líbí se mi 4
  • Pozitivní 7
  • o 7 měsíců později...
Vloženo

Myslíte, že mi ŠA uzná reklamaci na sedřenou kůži věnce volantu u auta r.v. 7/2016, najeto 44.000 km? Zatím jsem z kvality teda docela zklamaný. U předchozí F1 RS volant nevypadal rozhodně tak zle ani po 330.000 km.

Vloženo

Zkus to a uvidíš. V určitém období byl s kvalitou volantů a řadicích pák problém (já mám volant měněný cca v 15tis a od té doby naštěstí klid (teď nějakých 69tis).

Vloženo (editace)

Určitě reklamuj.Měl jsem auto ze stejného období - 6/2016.Mrkni na řadičku...ta se vysloveně loupala.

Editováno: , autor: davi72
Vloženo

Roky 2016 a 2017 byly kvalitou tragedie a loupaly se jak řadičky tak volanty takže zkusit to člověk může maximálně jej pošlou k šípku. Musí tam být ale vyloženě to loupání protože jinak to může být oleštěné jen agresivním potem ;)

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...