Blazin95 Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Můžu se ještě zeptat, v čem jsou ty sportovni volanty na eshopu nebo na obautodily jiné než v AS? Barvy tam jsou taky na výběr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 asi se budu muset detailněji zaměřit, neboť jsem zatím nic podobného nezaregistroval ... resp. mě to ani nenapadlo ... mám už taky 30t km, takže pokud, už by se to mohlo teoreticky projevit edit: ikdyž pravda toho zvrásnění u švu, přesně jak je na této fotce od Blazin95 jsem si také všiml, ale tak nějak jsem to považoval za normální, neboť jsem se nedíval jak to vypadalo na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 To zvrásnění je prý vpořádku, taky mi měnili volant a reklamoval jsme to hned po výměně a prý to tak má být (na starém volantu byli jen ošoupaná místa, vrásky ne). Ale když budeš dávat auto na výměnu oleje, zkus se na to zeptat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 to bylo na mě, to zkus se zeptat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Ano, ale klidně na oba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 no já už byl v servisu min. čtvrtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Vlastně, tak příště :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 cca za půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 tak jsem to čekoval a ťuk ťuk, zatím žádné známky opotřebení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 (editace) Po cca 3 rokoch a odjazdenych 38000km bol volant v manzelkynej Fabii uz v zlom stave...na par miestach poskriabany od prstenov,hladky a leskly...dostala odo mna darek...precalunenie v kombinacii hladka a perforovana koza,presitie bezovou nitou vo farbe interieru....jej tak trochu teraz aj zavidim...ma krajsi ako ja v Superbe?? Editováno: 28. Květen 2020, autor: Patrik1971 4 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Myslíte, že mi ŠA uzná reklamaci na sedřenou kůži věnce volantu u auta r.v. 7/2016, najeto 44.000 km? Zatím jsem z kvality teda docela zklamaný. U předchozí F1 RS volant nevypadal rozhodně tak zle ani po 330.000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Zkus to a uvidíš. V určitém období byl s kvalitou volantů a řadicích pák problém (já mám volant měněný cca v 15tis a od té doby naštěstí klid (teď nějakých 69tis). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 1. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2021 (editace) Určitě reklamuj.Měl jsem auto ze stejného období - 6/2016.Mrkni na řadičku...ta se vysloveně loupala. Editováno: 1. leden 2021, autor: davi72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Roky 2016 a 2017 byly kvalitou tragedie a loupaly se jak řadičky tak volanty takže zkusit to člověk může maximálně jej pošlou k šípku. Musí tam být ale vyloženě to loupání protože jinak to může být oleštěné jen agresivním potem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Já měl na volantu oleštěné plošky a vyměnili to v pohodě. Chce to prostě zkusit a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Tak reklamace uznána, volant vyměněn za nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.