TinoSK Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Nazdar vsetci, dufam ze niekto pomoze. OIII, DSG. Stalo sa mi ze auto na sekundu dve vypise chybu Vozidlo do servisu: vozidlo opuste jen v poloze P .. Dakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Obávám se, že bez diagnostiky ti nikdo neporadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TinoSK Vloženo 19. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Najvacsia sranda je ze po napojeni diagnostiky po prichode domov nebolo nic v historii. Na zahranicnych forach som nasiel ze dost ludi s tym malo problem a jednalo sa o prepinac zamku polohy alebo nieco take ked mi to dobre prelozilo na stranke. Bol som len zvedavy ci niekto z SK, CZ ma s tym osobnu skusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Mne to tiez obcas ukaze, ale inak nemam vobec s nicim problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Tak ono to na 99% s tím bude mít asi souvislost, ale pokud je to v zaruce tak servis to bez důkazu nevymění. Doporučil bych ti si hlášku vyfotit, ať máš alespoň nějaký důkaz pokud ti diagnostika nic nezaloguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TinoSK Vloženo 19. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Auto ma 4 roky a som druhy majitel takze uz nie je v zaruke a zaujimalo ma co taka oprava stojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Vyjádření zákazníka: • Na panelu přístrojů se může rozsvítit kontrolka elektroniky motoru. • Může se zobrazit textová zpráva: ‒ „Závada převodovky“; nebo ‒ „Závada: Do dílny. Opusťte vůz v pozici P“ • Vůz nejde zamknout. Řešení? vyměnit komplet kulisu řazení za 15701kč s DPH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 No a nebo ji koupit na Mihocaru za 1/5 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 (editace) Pokud tam mají kulisu řazení.. Tak jen tu, kde tento problém nastane co nevidět také.. protože > • Volicí páka s uvedenými opatřeními byla nasazena do série od KT 42/2017. Číslo dílu musí být: 5Q1713041G Editováno: 23. Červenec 2018, autor: Filip Grůza 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TinoSK Vloženo 23. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Otazka, v servise budu vediet o tomto probleme ked im to vysvetlim ako sa ta chyba prejavuje pretoze nestihnem nikdy odfotit chybovu hlasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Budou to vědět v každém autoruzáku.. Je na to udělané TPI Číslo případu: 2051235/4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TinoSK Vloženo 23. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 A posledna otazka, nie je to najlacnejsie tak opytam sa treba to urgentne vymenit alebo to nejaky cas pocka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Může se stát,, Že auto nezamkneš.. nezařadíš polohy P na jiný chod pevodocky (tzn ani D ani R...) a auto bez bezklíčového startovaní hrozí že nevytáhneš ani samotný klíček ze zapalovaní. :X Takže náhoda je svině.. Stát se to může hned při dalším startu.. a nebo třeba nikdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TinoSK Vloženo 23. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 No diky moc to si ma potesil na aute som v holandsku tak dufam ze mesiac to este vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Když tak Tě odtáhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamara Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Zdravím, chcem sa spýtať či viete niečo nové ohľadom hlášky... mne to tiež sem tam vypisalo ale včera keď som došla domov tak to svietilo... až dnes ráno keď som sa pohla tak to prestalo svietiť... Volala som do servisu tak pánko múdry premúdry.... a teraz neviem či to mám nechať tak alebo čo vlastne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Máš to přesně popsané v příspěvcích od Filip Grůza - to jsou oficiální postupy ŠA, které by měl servis ověřit a respektovat. Tak jim to tam hoď na hlavu anebo jeď do jiného servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 čo chceš nové ? objednaj za 500eur kulisu , sponu na výfuk , rozober celý traktor a vymeň , prajem príjemnú zábavu ... vzhľadom na to to ako sa to mení by som tam jazdenú a nemodifikovanú ani nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TinoSK Vloženo 23. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Vymenene v autorizaku, 650euro diel 96 robota verim ze posluzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cirko33 Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Ahoj TinoSk po výmene máš pokoj? Mne tiež vyskakuje to hlásenie o chybe ale našiel som toto na nete tak neviem ci to ma význam meniť. https://docplayer.cz/41669665-Obsah-prezentace-technicka-servisni-konference-10-2015-pat-1-tsc-zpet-na-obsah.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didix Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Taky by mě zajímalo jak to dopadlo? Mám stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TinoSK Vloženo 8. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Vsetko bez problemov, neukazalo to ani raz od opravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter M. Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Ahojte vsetci, mam Octaviu III 1.6, kupena nova 04/2017 s DSG a tuto hlasku mi vyhadzuje uz cca 6 mesiacov, dnes som ju odfotil a zavolal do servisu a povedali mi ze na 95% mi vymenia kulisu, ale najskor ze chcu najskor robit diagnostiku. Idem tam na buduci tyzden, tak sa opat ozvem, ked to bude urobene. Prikladam aj foto pre tych, ktory by to radi chceli / potrebovali preposlat servisu. Pekny den! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadoslavR Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Tak isto mi to vybehlo na sekundu ani som Nestihol poriadne celé prečítať. Bude to len horšie a horšie?? Auto mam pol roka nikdy nič žiaden problém a teraz som šiel prvý krát 600km a zrazu toto. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Icik Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Mně to začalo také vypisovat tuto chybu. Do teď žádný problém. Problikne to jednou za 2 dny. A k tomu se objevila poprvé hláška o špatném dveřním snímači. Ale ta taky jen problikla a od té doby klid. Co to jako má být? Povolený konektor nebo přechodové odpory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.