ferda25 Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 U auta bez kessy je to v 99% spínačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sivilibob Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) Mám uplně stejný problém. Chci se zeptat jestli už někdo řešil výměnu kulisy? Jakým způsobem se k ní dostavá a jak je náročná demontáž? Děkuji za odpovědi. Editováno: 20. Červen 2019, autor: sivilibob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TinoSK Vloženo 20. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Mne menili celu kulisu, kus za kus. Vybrali cely stredny panel pod riadiacou pakou, v autorizaku vraveli ze je to narocne a nevie to kazdy mechanik neviem ci pravda ci nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 @ferda25, co moze sposobit ta chyba s cidlom vodicovych dveri? Aby so mnebol OT, tiez sa mi sem tam objavi upozirnenie na opustenie vizidla v polohe P radiacej paky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daviscz1 Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 Také mám bohužel tuto závadu na nově pořízeném ojetém VW Golf 7 (2015). Projevuje se vám také s touto závadou to, že čas od času vypadne zobrazení displeje rádia nebo se nezobrazí couvací kamera? Myslím, že to může souviset, neboť po zařezení R a zpět D je to vždy opět funkční. Zřejmě to budu muset časem řešit, budu to sledovat. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beginner01 Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Ahoj objevuje se mi to na O3 s 6st DSG. Chci s tím jít na reklamaci ale nemám závadu vyfocenou. Najdou to na diagnostice? Nechci zbytečně do servisu aby mi nic neopravili....to raději prijedu hned s fotkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesterhead Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Zdravím, mám stejný problém s touto hláškou. Jak psal výše Ferda25, je tedy pravděpodobnost spíše spínačky nežli kulisy? Díky J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daviscz1 Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 (editace) Také bych byl opravdu moc rád za podrobnější informace. Mám tuto závadu na VW Golf 7 a občas se mimo tuto chybu zobrazí také chyba "Závada dveřní spínač" nebo tak podobně, nestihnul jsem to pořádně přečíst, neboť to jen problikne. Našel jsem, že hláška může souviset s vadou voliče DSG, spínačem dveří atd. viz příloha. Mám auto bez Kessy. Díky Editováno: 18. Srpen 2019, autor: daviscz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordBecks Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Zdravim vás, u mě byl stejný problém i s tím dveřním spínačem, který se objevil pouze párkrát napsal jsem si na Škoda Auto email, vysvětlil poslal tam to číslo TPI i záznam z té konference kde to řešili a napsali mi, že pokud to bude na výměnu kulisy DSG, tak zaplatí minimálně ten díl a já doplatím práci. Nakonec po domluvě se servisem, kdy teda chtěli foto té závady, aby měli co zaslat na Škoda Auto jako reklamaci a kdy tam teda na diagnostice našli tu chybu, byla vyměněna kulisa DSG s tím, že Škodovka zaplatila opravu kompletní i s prací já tedy neplatil nic. Dodám, že auto bylo dovezeno z DE a já jsem druhý majitel. Auto servisováno jen v autorizovaném servise a staří auta něco přes 4 roky a tedy už bez záruky. Snad poslouží informace pro další, kdo s tím mají problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovara Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Ahoj, taky mě tento problém vyskočil za poslední dva dny 2x a hned zmizel.. Takže jsem taky nestihl ani vyfotit. Mám Superb III DSG bez kessy, klasika klíč. Jak jste to řešily kdo nemáte kessy? opravdu jen ta spínačka nebo taky kulisa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freedomak Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Dobrý den ve spolek. Mám Octavii 3 2.0tsi RS s automatickou 6ti stupnovou převodovkou DSG (DQ250) a už rok/rok a půl mě sporadicky vyskočí zde řešená závada : „Do dílny. Opusťte vůz v pozici P“ Když se to stalo poprvé tak jsem to ani skoro nestihl zahlédnout ale po druhé už sem si to přečetl a mohl jsem konat. Kdykoliv mi to vyskočí je to vždycky tak na sekundu max 2, chybový záznam chybí uložen kdekoliv a už sem se rozhodl že budu jednat. Jelikož jsem nikdy nebyl touto chybou nijak limitován a šlo jen o zkaženou náladu z cinknutí tak bych to chtěl v budoucnu řešit. Ve Škodovce jsem s autem nebyl abych se optal zda se na to nějaká záruka vztahovat bude či nikoliv. Rozzdělal jsem středový panel a ofotil jsem si číslo štítku na kulise řazení které je 5Q1 713 025 K a jak sem zde četl tak pan Filip Grůza radil výměnu řadící kulisy za již vychytaný typ 5Q1713041G protože i kdybych koupil stejný typ který ve voze je tak se možná nevyhnu stejné závadě po čase a proto tedy psal o nápravě ''šmejdských'' kusů od KT 42/2017. Kde zjistím zda se dá použít náhrada 5Q1713041G za díl co mám 5Q1713025K abych nekupoval stejný typ a nebylo to samé v bledě modrém a nemusel to za čas řešit zas ? A pak bych chtěl dodat že mám vozidlo bez KESSY a na to zde přispíval ferda25 který psal že pokud to dělá u vozu bez kessy tak je to spínací skřínka pro klíč (zřejmě nějaké vůle a vakly co vzniknou časem). Snad by ani nebyl probém v ceně toho dílu jako v tom že kdyby se to auto v důsledku této závady zastavilo/porouchalo tak to budu řešit okamžitě ale že jednou ta hláška nevyskočí třeba 3 měsíce a někdy cinkne 4krát po sobě a pak o ní zas týdny nebo měsíce nevím je špatné i z důvodu nevysledovatelnosti chyby i když mi přijde že v zimních měsících to dělá častěji. Díky za případné rady a navedení správným směrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wextraz Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 V 25. 8. 2019 na 20:31, LordBecks napsal: Zdravim vás, u mě byl stejný problém i s tím dveřním spínačem, který se objevil pouze párkrát napsal jsem si na Škoda Auto email, vysvětlil poslal tam to číslo TPI i záznam z té konference kde to řešili a napsali mi, že pokud to bude na výměnu kulisy DSG, tak zaplatí minimálně ten díl a já doplatím práci. Nakonec po domluvě se servisem, kdy teda chtěli foto té závady, aby měli co zaslat na Škoda Auto jako reklamaci a kdy tam teda na diagnostice našli tu chybu, byla vyměněna kulisa DSG s tím, že Škodovka zaplatila opravu kompletní i s prací já tedy neplatil nic. Dodám, že auto bylo dovezeno z DE a já jsem druhý majitel. Auto servisováno jen v autorizovaném servise a staří auta něco přes 4 roky a tedy už bez záruky. Snad poslouží informace pro další, kdo s tím mají problém. Zdravím, mám stejný problém a podobně staré auto. Mohl bych poprosit o text e-mailu, abych mohl použít stejnou argumentaci a dosáhl pokud možno stejného výsledku? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Zdravim vesppolek. Mam O3 kessy DSG 2015 a zatim bez problemu,ale kdyz jsem cetl toto tema , taky jsem ho videl na spanelskem foru,kde to komentoval jeden clen a vysledek je ze jedna z moznych pricin je vadny mikrospinac v radici pace ktery hlasi polohu P. Dal tam nekolik fotek . Tak je pripojuji na ilustraci. Popisuje ze mnel problem ze mikrospinac pri sepnutem stavu daval odpor a ne 0 jak by mnel. Snad to nekomu pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacul Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Myslíte že jde použít jako náhrada i tento díl 5Q1713025R ?? je už vychytaný máte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmalakaterina Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 V 25. 8. 2019 na 20:31, LordBecks napsal: Zdravim vás, u mě byl stejný problém i s tím dveřním spínačem, který se objevil pouze párkrát napsal jsem si na Škoda Auto email, vysvětlil poslal tam to číslo TPI i záznam z té konference kde to řešili a napsali mi, že pokud to bude na výměnu kulisy DSG, tak zaplatí minimálně ten díl a já doplatím práci. Nakonec po domluvě se servisem, kdy teda chtěli foto té závady, aby měli co zaslat na Škoda Auto jako reklamaci a kdy tam teda na diagnostice našli tu chybu, byla vyměněna kulisa DSG s tím, že Škodovka zaplatila opravu kompletní i s prací já tedy neplatil nic. Dodám, že auto bylo dovezeno z DE a já jsem druhý majitel. Auto servisováno jen v autorizovaném servise a staří auta něco přes 4 roky a tedy už bez záruky. Snad poslouží informace pro další, kdo s tím mají problém. Dobrý den, mohl by jste mi prosím poslat text z emailu, který jste posílal na Škoda Auto ?? Mám úplně ten stejný problém. Moc by mi to pomohlo .. Děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janym69 Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 V 25. 8. 2019 na 20:31, LordBecks napsal: Zdravim vás, u mě byl stejný problém i s tím dveřním spínačem, který se objevil pouze párkrát napsal jsem si na Škoda Auto email, vysvětlil poslal tam to číslo TPI i záznam z té konference kde to řešili a napsali mi, že pokud to bude na výměnu kulisy DSG, tak zaplatí minimálně ten díl a já doplatím práci. Nakonec po domluvě se servisem, kdy teda chtěli foto té závady, aby měli co zaslat na Škoda Auto jako reklamaci a kdy tam teda na diagnostice našli tu chybu, byla vyměněna kulisa DSG s tím, že Škodovka zaplatila opravu kompletní i s prací já tedy neplatil nic. Dodám, že auto bylo dovezeno z DE a já jsem druhý majitel. Auto servisováno jen v autorizovaném servise a staří auta něco přes 4 roky a tedy už bez záruky. Snad poslouží informace pro další, kdo s tím mají problém. Dobrý den, mám stejný problém. Mohu poprosit co a kam jste do Skoda Auto poslal. Moc by mi to pomohlo, diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janym69 Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 V 16. 9. 2020 na 8:55, xmalakaterina napsal: Dobrý den, mohl by jste mi prosím poslat text z emailu, který jste posílal na Škoda Auto ?? Mám úplně ten stejný problém. Moc by mi to pomohlo .. Děkuji :-) Dobrý den, jak to klaplo se Škod Auto? Mam nyní stejný problém. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 dá sa to teda opraviť oficiálne za pár korún , len musíte odfotiť aký typ kulisy máte v aute 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Odfotit ako? Dat dole kryt a zistit cislo dielu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 stačí vytrhnut manžetu a odfotiť zvrchu konzolu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xenony Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 ...dobře, odfotím typ kulisy a . . . . Jak tedy dál ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sadonovyc Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Zdravim.Mam stejný problem u superba 3 r.v.2016 dsg dq250 kdyš zařadim D a jedu,tak chyba sviti par minut. nejak to mne neomezuje ,jede to normalne. Našel jsem takový mikrospinac, který se dá jednoduše vyměnit. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5q0713128a-mikrospinac-skoda-40175.html jen nevím jestli to bude pasovat do superba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sadonovyc Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Tady je návod na montaž https://www.drive2.com/l/553015042304377638/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 (editace) neviem asi ste mongoli , kázal som odfotiť vrch páky a hneď vieš akého máš výrobcu a či vieš namontovať len samotný spínač alebo musíš rozobrať komplet traktor a vymeniť celé radenie ... prečo sa musí nad jasnou otázkou toľko lamentovať ? Editováno: 30. Prosinec 2020, autor: suri. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Nerozčiluj se, ne každý umí využít dobře míňenou radu, jak se říká chytrému napověz, hloupého trkni. Teď v době covidu je trkání zakázáno :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.