Přejít na obsah

Sadonovyc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Sadonovyc

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Dobrý den. Zkontrolujte jestli neni v sacim potrubi dirka.
  2. U tych-to motorů je to typická zavada! Skoro u každého teče gufero klikovky! Viděl jsem to na passatech se stejným motorem, u Octavii, superba, špatně se to diagnostikuje,ale, když předek motor a je mokrý, tak 99%je to gufero klikovky. Najlepši to gufero vyměnit s rozvodama. A pozor na správný montáž.
  3. Už jsem psal v autorizovaný servis, popsal jsem všechno, a už je i odpověď. " Dle popisu projevu závady zřejmě se jedná o vadný mikrospínač na voliči řadící páky. Někdy se mění celá kulisa řazení a někdy stačí přidat jeden mikrospínač a pak zase všechno funguje jak má. O kterou variantu se jedná zjistíme až zde vozidlo fyzicky bude. To znamená, že první den zjistíme o jaký typ se jedná a podle toho objednáme na následující den potřebný díl. Vozidlo již není v záruce, takže budeme opravovat na standardní komerční zakázku. Jinak se to bohužel řešit nedá. Pokud na palubním PC svítí - Závada! Do servisu! Vozidlo opusťte jen v poloze P, tak vozidlo nemá informaci o tom, že je zastavené, respektive, že má zařazenou parkovací polohu P. V tu danou chvíli není možné vozidlo zamknout. Ve chvíli, kdy tato závada nesvítí, vše funguje tak jak má." Takže hoši oprava jen na vlastní náklady.
  4. Tady je návod na montaž https://www.drive2.com/l/553015042304377638/
  5. Zdravim.Mam stejný problem u superba 3 r.v.2016 dsg dq250 kdyš zařadim D a jedu,tak chyba sviti par minut. nejak to mne neomezuje ,jede to normalne. Našel jsem takový mikrospinac, který se dá jednoduše vyměnit. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5q0713128a-mikrospinac-skoda-40175.html jen nevím jestli to bude pasovat do superba?
×
×
  • Vytvořit nový...