psurn Vloženo 22. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2018 Ahoj, na svoji FI jsem zakoupil tyto kryty ale při pokusu o jejich montáž jsem zjistil, že mi na auto nepasují. Nevíte někdo, na který vůz Škoda by vlastně měly být. Rád bych je nabídl k prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 26. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Nikdo neví, zdali lze pedály někam namontovat anebo se jedná o nepoužitelnou napodobeninu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 9. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Já jsem koupil celkem levně od nějakého překupníka sadu těchto dvou, neboť je mám již prošlapané a nerezový rámeček brzy odpadne. Ale když se podíváš na spojkový, tak vlastně nemá horní překrytí a jsou na něm 2 špunty na zamáčknutí, ale otvory ve spojkovém pedálu nejsou. Ten nerezový rámeček vypadá zcela jako originál, ale ten zbytek ne nebo to je na jiný pedál. Dám na tyto dva asi zpět standartní kryty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.