Tomas F Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Ahoj, při výměně držáku na parkovací lístek mi (nejspíš) spadl torx nástavec na šroubovák do kanálu pro ofuk bočního okna (ten co je v obložení A sloupku). Zkoušel jsem ho vytáhnout magentem, ale i když jsem magnet zarazil skoro až na stranu spolujezdce tak jsem nástavec stejně nevylovil. Neví někdo, jestli je v tom kanálu nějaká klapka, kterou by to tam mohlo zaseknout, případně jestli ten kanál (a vesměs celý climatronic) neústí do nějakého jednoho místa (třeba k výparníku)? Koukal jsem do dílenské příručky, ale moc moudrý jsem z toho nebyl. Obětovat nástavec mi až tak nevadí, ale zase nechci riskovat, že to tam něco zmrví. Navíc jsem dneska vykroužil dvě trochu ostřejší zatáčky a bylo slyšet, že nástavec tam někde klouže po plastu... tam někde. Bohužel ztráta nástavce byla tak rychlá, že jsem vůbec neznamenal, kam spadnul, tzn jestli do kanálu, anebo do jedné z děr, do kterých se zasouvá oblžení A sloupku. Není pod palubkou nějaká další plocha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.