Přejít na obsah

Ofuky bočních oken - kanály


Tomas F

Doporučené příspěvky

Ahoj,

při výměně držáku na parkovací lístek mi (nejspíš) spadl torx nástavec na šroubovák do kanálu pro ofuk bočního okna (ten co je v obložení A sloupku). Zkoušel jsem ho vytáhnout magentem, ale i když jsem magnet zarazil skoro až na stranu spolujezdce tak jsem nástavec stejně nevylovil. Neví někdo, jestli je v tom kanálu nějaká klapka, kterou by to tam mohlo zaseknout, případně jestli ten kanál (a vesměs celý climatronic) neústí do nějakého jednoho místa (třeba k výparníku)?

Koukal jsem do dílenské příručky, ale moc moudrý jsem z toho nebyl. Obětovat nástavec mi až tak nevadí, ale zase nechci riskovat, že to tam něco zmrví. Navíc jsem dneska vykroužil dvě trochu ostřejší zatáčky a bylo slyšet, že nástavec tam někde klouže po plastu... tam někde. Bohužel ztráta nástavce byla tak rychlá, že jsem vůbec neznamenal, kam spadnul, tzn jestli do kanálu, anebo do jedné z děr, do kterých se zasouvá oblžení A sloupku. Není pod palubkou nějaká další plocha?

climatronic_1.thumb.jpg.625e2cf1f1f2d513eb8915050832b9ea.jpg

 

climatronic_2.thumb.jpg.2383fde0a9ad338330e39bee28efeda6.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...