Publikováno Srpen 3, 20187 r Zdravím, koupil jsem Oct III ze společnosti, která ji pronajímala a na plastové krytce je zabudován nevzhledný knoflík, kterým si zřejmě uživatel přepínal soukr/služ jízdu. Sehnal jsem nový plastový díl, ale potřeboval bych poradit s demontáží, abych něco neulámal. Poradí někdo, popř. nemá někdo návod, foto atd.? Díky všem
Srpen 3, 20187 r přípravek není ani potřeba, stačí něco tvrdšího ale dávat si pozor ať si neponičíš středovej panel. dodržuj hlavně pohyb na správnou stranu.. je to jednoduché.
Srpen 3, 20187 r Autor Díky moc, takže to chápu tak, že tam je vše jen zacvaknuté a nic se nešroubuje ani ze strany popelníku atd? Manuál i DSG bude zřejmě totéž systém?
Duben 13, 20196 r Dekuji za navod. Ve FL se mi neustale objevovaly mikro skrabanecky na lesklem cernem ramecku. Stacil kousek vinylu, hodka prace a vysledek pro me uspokojivej.
Květen 15, 20196 r @dettektorr zvazuju to same, bylo tezky dostat ten panel ven ? A jestli se muzu zeptat vinyl si koupil kde ?
Květen 15, 20196 r Ahoj. Ramecek jde ven jedna basen. Ramecek je ze dvou casti, vrchni leskle cerne kryci casti a spodni obyc, ta to cele drzi na miste. Dostat je od sebe chce chvilku opatrne prace. Popelnik jde ven take lehce, jen si pri tom vytahnes konektor k osvetleni a jak se to dava zpet, tak aby popelnik zase svitil, na to jsem neprisel, takze uz mi nesviti. Vinyl jsem koupil u nas na Kladne pac byl takhle v sobotu dopoledne jedinej dostupnej na krame. Ja to nemel v planu delat, byl to momentalni napad jednoho sobotniho rana :-)
Květen 15, 20196 r A cim si to prosimte dostaval ven jen abych vedel ? Pochybuju ze mi ten pripravek pujcej nekde v servisu :D
Květen 16, 20196 r Sedřenou řadicku jsem vyndal plastovým nožem (z plastových příborů), Myslím, že by to tím mohlo jít taky.
Květen 19, 20196 r Neměl byste někdo šablonu toho plastu kolem řadičky DSG? Včetně výřezu na PRND. Ideálně v křivkách :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.