jana8472 Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Ahoj, vyměnila jsem si na Fabii I r.v. 2002 sklo levého vnějšího zrcátka (staré bylo zčásti osleplé), ale bohužel nové sklo je trochu zatmavené proti původním zrcátkům (i když bez barevného nádechu). Zatmavení mi vadí, je v tom hůř vidět. Chápu, že je to proti oslnění v noci, ale jinak je to otravné. Zvlášť když levé je teď zatmavené a pravé a vnitřní ne. Chtěla bych koupit úplně čiré sklo zrcátka, 100% bez zatmavení, jenže i to co už mám bylo v e-shopu popisované jako čiré. Takže na to, že e-shop něco tvrdí, se nedá spolehnout. Nemáte teda někdo zkušenost s konkrétním výrobcem nebo e-shopem, ze kterého jste koupili 100% nezatmavené, úplně čiré sklo zrcátka? (nemusí být nutně na fabii, všechny oktávky 1, golfy 4, pola 3 a toleda a passaty a já nevím co ještě měly v té době tyhle stejná zrcátka). Vyhřívání nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Netypizovaný rozmer a iné špeciality vyrežú z normálneho zrkadla podľa šablóny vo väčšine prevádzok sklenárstva či zasklievania okien. V prípade neúspechu u originálu by som skúsil túto možnosť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jana8472 Vloženo 5. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Ve sklenářství neuspěju, protože v Evropě jsou zpětná zrcátka vypuklá, ne rovinná, a ještě mají na straně širokoúhlou část. Pro USA se dávají zrcátka rovinná, s úzkým zorným úhlem (ale zase nezmenšujou = lepší odhad vzdálenosti), tam by sklenář pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.