Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Nojo Stan vlastně koupil výběhovej motor  :D  Teď psali, že s jeho ukončením výroby přestávají i s podporou výroby náhradních součástek. Prohlásili v MB, že už s tím nechtějí mít nic společného :kol-83:  Je to stejné jako Windows, sedmičky už taky ztratily podporu  ;) Zase na druhou stranu jak ten motor končí, tak jsou prej na něj 50% slevy, vychází levněji, než 1,0 TSI.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)
před 4 hodinami, stanmar napsal:

Tak co vy flákači ? Makáte ?

Já teda odpočívám po obědě...

HR02.thumb.jpg.92080d35c2debe9cbb0bd61afdf8bd11.jpg

národní sport, Chorvatsko :-D 

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Jojo, asi tak pět až šest známých jsou v tento moment někde v Chorvatsku. To samé bude i za tejden a vůbec každý tejden až do konce prázdnin :D  Chorvatsko je něco Česká kolonie :D

Vloženo (editace)

Tak ja už mám po dovolenke u tých bezbožných psov. Vyzerám teraz, ako tí imigranti :-)

Psa sme nechali cez dovču u známeho (bojí sa lietať) a tak som si ho bol prevziať.

A aby som plačku trochu povzbudil - cestou mi na O2FL naskočilo 130 000 km.

Zatiaľ žiadna závada, porucha, či reklamácia. :rolleyes:

Editováno: , autor: Jao
Vloženo

Tyhle řeči nemá Plačka rád, potom blbě spí, ze spaní se budí s výkřiky, manželka ho utěšuje, ukazuje v posteli seznam záručních poruch a ceny těch pozáručních :D

Vloženo

To je fakt, lidi nadávají, že se cpeme dopředu v koloně, ale když na moto zastavíš, paří 40°C na přímém slunci, pod zadkem to topí tak i přes to letní oblečení je to peklo pokud se nejede...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...