stanmar Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 před 20 hodinami, Clint napsal: Chlapáci, co letošní Žamberk? Jede vůbec někdo? Pokud nebude pršet (a dostanu v práci dovolenou), tak bych tam v sobotu jel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Jináč pánové, chci vám oznámit, že můj sup 2.0 206kW má menší emise, než Tesla. Mám na to i papír. To jsou věci co? Tedy pokud se bavíme o CO2. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Keby debilní bezpečnostní analytici presadili do vyhlášky, že v kolóne sa majú autá držať pri kraji vozovky (vľavo doľava, vpravo doprava), tak by sanitky a motorkári boli viac v bezpečí. Keď vidím motorku v späťáku, tak už len kvôli svojim plechom sa uhýbam ku kraju. Ale to ten "vietor vo vlasoch" niektorí nevedia prekúsnuť a naschváľ motorkára zablokujú. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Většina lidí bere motorku v koloně jako blbečka co se tlačí dopředu (neříkám, že není mezi námi motorkáři hodně idiotů, co se tlačí dopředu hlava nehlava - jsou tací jako v každé jiné řidičské skupině, ale někdy je to třeba, v tom oblečení hlavně za veder je jak v troubě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Jj. A to tu máme takýho ko...ta, ktorý by všetkých motorkárou pozabíjal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Motorkáře nemá rád nikdo, kdo na motorce nikdy neseděl. Samozřejmě že jsou idioti, je jich spoustu, ohrožují okolí, pletou si silnici se závodní dráhou, ale tak to jsou i v autech. Všechno je to o toleranci, tvrzení že na motorce nemůžu jet podle předpisů je holá píčovina, jde to úplně normálně, ale na druhou stranu, na motorce je strašně snadné se nechat unést a jet rychleji než se má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Jen ukázka....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 [emoji23] ten musí být hodně znuděnej za volantem a ještě víc doma u počítače [emoji23] Jsem mu chtěl něco napsat, ale je vidět, že má i strach nějakých reakcí, protože má zakázané komentáře a SZ... No je vidět, že se vyloženě soustředí na tyhle situace a že mu to dělá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Nemohu dohledat video, kde jede autem a lepí se na motorky, aby následně ukázal jak jezdí nebezpečně. Nicméně je to trasa Sedlčany - Cholín. To hovado komentuje všechny veřejně známé nehody ve stejném stylu. Ale - pozor - skůtry mu nevadí. Asi koupím nějakého dragster skůtra. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 A tady další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Hele a to je někdo odsud, nebo jen nějakej magor na YouTube co si nevidí do držky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Zatím vím, že je to někdo z okolí Sedlčan. Ale já ho jednou najdu. Zmrda. Pro jistotu to tam jezdím na full gas. Ať s moto, nebo autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Mě nejde o jeho kecy, ale o to, že veřejně šíří záznam z kamery bez souhlasu účastníků, což je podle mě nezákonné. Nemluvě o nadávkách ve videích (je mi divné, že to ještě na YouTube není zablokované, kvůli těm sprostým nadávkám). Každopádně je asi narušený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Nelze to paušalizovat, ale bohužel debilové jsou ve všech skupinách pohybujících se na silnicích, od chodců přes cyklisty, motorkáře .... po řidiče náklaďáků, traktorů, busů. Na motorce jsem neseděl hodně let - a ani mě to už neláká. Nicméně nevidím důvod k tomu, aby motorkáři mohli při vzniku kolon jezdit mezi auty. Je to podle mě nebezpečné pro obě skupiny. Ale to jsme právě u té tolerance. Já bych osobně nikomu nějakou schválnost nedělal, pokud můžu tak běžně při pohledu do zrcátka a spatření rychleji jedoucího motorkáře dle možností uhnu. Já jsem na tom v autě o hodně líp než on na motorce. O tom žádná. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Škoda, že sa nedá pridať komentár. Toho dementa za volantom treba vytlačiť do škarpy, aby už nešíril tie jeho bludy. A ak by ma dal na inšpektorát, tak ho zažalujem za vyhotovenie záznamu bez mojho súhlasu a vyžadoval by som prešetrenie zdravotného stavu a odobratie oprávnenia. A keby bol policajt dôsledný, dal by tomu dementovi pokutu za zdržovanie plynulosti premávky bezdôvodnou pomalou jazdou. Ale raz mu tú nevychovanú hubu prifarbí červenou. Karma je rýchla a hlavne zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Však toho blba nahlašuji co to dá. A jak píše Stan, vidím v zrcátku někoho rychlejšího, pusťim ho. Ať jedu čímkoliv. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Dneska jako nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Dnes ne [emoji3]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Jo hoši až bude po dovolených a venku hnusně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Jojo, asi tak pět až šest známých jsou v tento moment někde v Chorvatsku. To samé bude i za tejden a vůbec každý tejden až do konce prázdnin Chorvatsko je něco Česká kolonie Co ze si rikal? Se Stanem se mame blaze. Lepsi nez nejakej Okor. A to Rapid tu cestu vydrzel a nerozpadl se. My se Stanem a jinymi vime kde je dobre. A at si kdo chce co chce rika v ramci Evropy je Croatia proste Best of. Kdybys nemusel platit vysoke splatky za ten srac od SA mohl ses jet taky podivat. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 (editace) před 3 hodinami, stanmar napsal: Jo hoši až bude po dovolených a venku hnusně..... tak poletíme do Dubaje :-D tam bude už snesitelněji Editováno: 15. Srpen 2018, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Žebrota jako je Plačka holt jezdí do Jugoslávie, honorace jako jsem já a Kokta lítáme letadly do Dubaje [emoji23] To chce dělat alespoň na letišti, ne u kopírky čekat na poruchy. Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Do letadla jen přes moji mrtvolu! Když vidím, jak se tam pracuje . Jo, holt dovolená v Jugoslávii a pak už jen samá pozitiva a sociální jistoty. Tak to mám já . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Plačka by letěl, ale utratil všechny prachy na letadlo v Lotynce. Takže vlastně svoji dovolenou daroval bohatým vyžírkům. Právě takové jako je Plačka oni potřebují. Koukají pak dolu ze soukromého letadla s doutníkem v hubě a obklopeni mladejma štětkama se chechtaj, když vidí jak Plačka s harantama jede v hrkálce s plnou bagáží do Jugoslávie [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Vsadím se, že jede v sandálech s ponožkama a v bedně má dvacet řízků mezi chleby [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.