motosman Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 A kurva dobrý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Kua, už je tu fakt podzim. Dneska ráno jsem si po půl roce musel zapnout vyhřívání sedačky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Jj. Já už mám jedno auto přezuté na zimní.[emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Mě to starší čeká tento víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Clinte, co jsi to zase vyváděl? https://praha.idnes.cz/praha-letiste-vaclava-havla-pracovnik-kufry-cestujici-ppv-/praha-zpravy.aspx?c=A180924_114200_praha-zpravy_nuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Tak to video, čo ja mám z Tureckého letiska, je oproti tomuto Vaškovmu Lahváčovie trapný odvar. Ale na iděs to vešať nebudem. Holt, keby sa ten pán lepšie učil, mohol by u mekáča hranolky smažiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Jsou to paka, hází kufrem před očima cestujících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 A kdo by se s tim sral cely den tahat 30kg kufry, navic na to tam byl sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Holt se měl líp učit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 otočka přes "ručku" na Dunaji, a navíc je to nějaký diesel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 To už je skoro jak tvůj Ikarus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 to je v Srbsku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Ne, Maďarská Ostřihom a v pozadí je most Mária Valéria Híd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 zmátl mě ten možná pravoslavný kostel na poslední fotce, ale spíše to bude pozůstatek přítomnosti Turků a taky mě zmátlo to málo vody ... když jsme přejížděli letos koncem června Dunaj kousek před Bělehradem, kde jsou břehy od sebe dobrých 200m a viděl ty vylézající ostrůvky uprostřed Dunaje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 No to by Tě křesťani hnali... Esztergomi bazilika patří mezi největší chrámy v Evropě a je z 19.století. Jinak v roce 2015 bylo v Dunaji ještě o něco méně vody. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Kurva, co to je za zemepis. Madari maj klobasy, gulaz a Orbana ten s tou EU posranou zatoci. To je zasadni. [emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 před 14 minutami, Petrrr napsal: gulaz když už tak gulyás 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Stane, mne je jedno jak se to pise. Me zajima jak to chutna. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Gulášek mám zítra k obědu . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Něco pro Stana... 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Ha, Tatra 500 HB. To jest v Technickém muzeu v Brně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Jj. Momentálně na BVV - Strojírenský veletrh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Poslední dobou se mi zdá, že sem tam se mi levé světlo divně niveluje. Občas to není vůbec symetrické. A pak zase jo. No zatím se to hejbe, tak ok. Až nebude, tak osmnáct za světlo [emoji23] To je holt daň za luxus. Serva, co se hejbou furt, i když bixen nesvítí... Bezva, tohle osm let nedá [emoji850] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Kua, moc se s tím nechlub, Plačka bude mít orgasmus . Njn, občas se holt něco vyvrbí. Ale jak píšeš, daň za luxus. Co na autě není, nemůže se pokazit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 (editace) Za jakej luxus Bjutíčku? Xenony jsou už s náma dlouho, to samé led světlomety a je to úplně běžná věc. Editováno: 2. Říjen 2018, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.