motosman Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 Žádný luxus, ale dobrý. Polévka, chilli steak, bóbika a sud kofoly. [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 šlo to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 Už i Amíci šetřej.http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nejlepe-zrychlujici-auto-sveta-se-rozpada-pri-startu-za-den-jich-kapitulovalo-pet/Žřejmě pomáhal ing z EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 On ani hliník není nejlepší materiál :-D https://www.youtube.com/watch?v=YNaFpCseu04&feature=youtu.be&t=216 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 před 8 hodinami, LukášCBR napsal: Mnozí to tady říkali již dlouhou dobu před tvým dnešním rozhořčením. Divím se jen, že se ještě někdo najde za lobbing pro EU. No já zatím jinou a lepší variantu nevidím, zvlášť v zemi kde se část občanů raději obrací východním směrem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 Kvíz na večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Zdar koukám že tvrdé jádro pořád žije. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Jj. Žije. Jen toho času moc není. Snad se letos sejdeme častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Jo koukal jsem že jste po srazu. ?A co je nového má tu vůbec ještě někdo škodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 No jasně. Všechno při starém. Nějaký odpadlík se najde, ale Škoda navždy [emoji1]. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 před 11 hodinami, motosman napsal: Kvíz na večer. Co tam mám vidět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Nèco je tam špatně. Nápověda. Měří rychlost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 No, na tom tabletu není Rapid, ale nějaká dodávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Že by přejezd 30km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Jestli vidím dobře, tak na tabletu jsou spadlé závory a vlak. Dle radaru na odjezdu, jako náklaďák a jede 63.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 před 3 hodinami, Barbossa napsal: Zdar koukám že tvrdé jádro pořád žije. Ha, Tebe ještě osobně neznám.. Pochopil jsem správně, že jsi kapitán nějaký bárky a že Tě zrovna propustili somálci ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Máš pravdu Stane osobně se neznáme. Jo somalci mě pustili protože dehet dosluhuje a musel jsem tu mrknout na jeho nástupce a ujistit se že nekupuj totální krám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Zase škodovku ? No to Ti plačka brzo vysvětlí... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 On tu Petr pořád brečí prví ligu? ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 JJ, a ještě by se tu našel i nějaký další hnidopich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Jj, na Petra nezabrala ani flaška Jacka Danielse, kterou jsem mu slíbil, když přestane brečet ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 No, jestli nekecal, tak leží v Dobřanech. A tímto bych ho chtěl pozdravit. Nový výfuk přidal 50 kobylek a zachránil jsem půlku planety. [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 před 5 hodinami, stanmar napsal: JJ, a ještě by se tu našel i nějaký další hnidopich. Jo, neříkej že si Clint koupil L@K v hnidopišský kůži ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 A jele kapitan. 5let se neukaze a najednou kdyz chce zase kupovat novou slepici se tu objevi jako duch. Kolik ma ta tva slepice najeto a byly nejake problemy? Jinak jeste mi dluzis uz tech 5let ty holandsky syry. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Ahoj ty plačko, copak Rapida jsi nechal dát sešrotovat. Dehet má 159tis a v podstatě odešla jen ta vodní pumpa výroba 2014 ve 120tis a šlo to na kulanci. jinak je v top stavu. Ale to si asi nechtěl slyšet co. Sýry budou když se nebude brečet ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.