motosman Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 To víš chov zvířátek něco stojí. Prase by mohlo alespoň na gril. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Na pobavení Příští sraz v Passatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Jarní úklid v práci [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 před 11 hodinami, Sabiza napsal: Na pobavení Příští sraz v Passatu. Tak tohle nepřeji ani největšímu zastánci EU, no zase ti nějakou dobu sloužila ne? To je ještě horší než Clintova olejožroutka. Jinak nevím proč by se mělo měnit těsnění v olejové vaně na olejovém čerpadle, nebo je na to nějaký předpis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 (editace) Tak, zatím to vypadá následovně. Dneska jsem nabil baterku, protože včera auto vůbec nechytlo. V pohodě nastartovalo, jen motor vydává takový divný zvuky ve vyšších otáčkách. Zkusím to ještě projet, jestli zmizí po zahřátí. Pokud jo, jde do světa. Pokud ne, jde do servisu, aby se zjistilo, co tomu je. Výhodou je, že mám kupce, který mi je ochotný dát zajímavou sumu. Jinak těsnění se musí měnit po 150 tisících, resp. do 200 tisíc km. Je gumové, vychodí se a časem se s ním stane toto. To způsobí, že v zimě má problém se startováním, resp. s mazáním, dokud se prvně olej neprotočí celým motorem a trochu se nezahřeje. Opel to opravil v dalších motorech, ale ty A20DTH na to prostě trpěly jako svině. Editováno: 3. Duben 2019, autor: Sabiza 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Součástka za 2,50. Škoda to umí lépe, tam alespoň skákaly řetězy. Ale nedivím se ti, sundavat kvůli tomu vanu atd. strašná pakárna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 No, součástka za 500 s tím, že komplet je za 7 tisíc, protože jde část přední nápravy dolů, protože jinak nesundáš olejovou vanu a pak musíš vyměnit rovnou i olej. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 ty krávo, zase, kdyby si ale věděl, co tě čeká, tak to vyměníš ještě s radostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Nejlepší na tom je, že já ho měnil v cca. 180 tisících a bylo relativně v pohodě. Ale co... pokud si to někdo vezme za 70 tisíc, budu rád a zbavím se toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 To je fakt, alespoň si pak koupíš zase pořádné auto - Škodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 @Sabiza tak to naštve no, holt jetý auto.... můžeš zkusit kulanci jak říkal Klint :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 před 1 hodinou, Petrrr napsal: To je fakt, alespoň si pak koupíš zase pořádné auto - Škodu Ne, nekoupím. Tchán má poolovýho Passata, kterýho nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Přes všechny sviňárny, co ŠA pod diktátem EU zavádí, bych si nic jiného než Škodu nekoupil. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Ani já ne [emoji6] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Tak šup šup jeden Dehet na prodej ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 (editace) Jéje, nafta .. Fujky, mě stačí když jsem s tou mastnotou v kontaktu v práci Editováno: 3. Duben 2019, autor: stanmar 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 No vypadá to že si taky odpočinu chvilku od nafty ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 To je správný přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Střední věk to je prevít, nemůžu si pomoct ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 před 5 minutami, Barbossa napsal: No vypadá to že si taky odpočinu chvilku od nafty ? Moje řeč, další auto, který po passatu přijde, bude rozhodně benzín. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Žebychom tady přečíslili uzenkáře ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Tak Cee'd je teď taky v benzínu a nemůžu si stěžovat. Teda až na spotřebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Hádejte co mi nabídli za dehta na protiúčet ve škodě. 160tkm 2014rok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 190? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Prej stredni vek. Spis DE mesta pres ktere nebudes moct dehtem ani projet, ani okolo v okoli 20km. [emoji23][emoji23]Nevim kdo pak bude pumpovat tanker do nadrze kdyz budes mit benzin. [emoji23][emoji23]Kolik ti tak mohli nabizet. 250-260 tisic vic ani hovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.