Sabiza Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 To už jsem někde viděl ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Ukázat mi to někdo v době, kdy bych si kupoval nový auto, tak se zvedám a jdu pro Hyundai. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 To je starý jak Metuzalém [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 V 31. 10. 2019 na 16:23, Barbossa napsal: Tak tady ještě https://www.vercajk-pardubice.cz/Najezdove-rampy-kovove-v-paru-nosnost-2-5t-TS280-AHProfi-d39361.htm?gclid=Cj0KCQjwjOrtBRCcARIsAEq4rW46tE-PAvqAVGwfgiThzwn1ZFrHVCFXg2YdF3Ty38B-aCAOEas_w-saAodtEALw_wcB Tak jsem je koupil. Už je mám doma a zítra na to jdu. Jsou docela úzké, ale díky tomu, že ta moje německá mrdka má jen 205/55 pneu, tak se tam vleze. Zvedne auto o 18 cm, tak jsem zvědavý, jak to bude vypadat. Passat má naprosto debilní spodní kryt motoru, takže to bude zábava. Jinak jsem zvědavý na nový olej. Teď jsem objednal Liqui Moly LONGLIFE III 5W-30. Zatím to doporučili asi všichni mechanici, co znám. Tak jsem zvědavý, zda to půjde jakkoli poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Sem rád že ti to pomohlo kámoš má podobný na O. 2 a v pohodě mění olej. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Hotovo. Naprostá pohoda a krásný přístup. Lepší než to dělat na klasickém heveru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Konečně můžu říct, že nová Octavie vypadá dobře.https://www.garaz.cz/clanek/nova-skoda-octavia-se-konecne-odhaluje-v-plne-krase-21002900 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Jojo, koukal jsem na Live a je to oproti 3.gen úplně jiná liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 To ja napsat nemohu, i kdyby to byla pravda. To by popiralo roky me neustavne prace zde. [emoji16] 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Je fakt pěkná. Až na ten volant ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Volant je Mercedes, no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Ten volant je spis Renault, pekna picovina..Ze tam vzdy musi vymyslet nejakou totalni hovadinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 No ten volant by měl odkazovat na původní Octavii a zrovna tohle mi ani nevadí, spíš nechápu ten tvar odsazené palubky, je to lapač prachu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Je to super kára, lift je nejhezčí. Prej i vnitřní materiály si polepšily. Myslím že Plačka hanbou nevyjde domu, když tak bojoval proti Škodě. Teď už mu nikdo kejvat nebude [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Ještě vydrž. Škodovka nám zatím ukázala jen modely nejvyšší řady a hlavně novinářská auta, která jsou vždy ve skvělém stavu. Počkejme si na první půlroční zprávu pro servisy, kolik lidí si bude stěžovat na zatíkání panoramy, vrzání madel a středového tunelu. [emoji23]A pak na první zimu. Už teď Columbus v zimě funguje jak jitrnice na veganském večírku... Nepočítám, že to nějak vylepšili. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 (editace) Jenom designový změny, které jsou celkem pěkné... ale pod kapotou a podvozkem nic nového..... a hlavně to zdraží, kvůli emisím.... Editováno: 12. Listopad 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Nikdo neříká, že Škoda představila super bezchybné auto. Na druhou stranu se ji ale nedá odepřít skutečnost, že sem jim OIV prostě povedla a úspěch na sebe nenechá dlouho čekat. Mouchy má přece každá automobilka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 To nikdo nepopírá. My jen čekáme, co se zase posere. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 1.0 TSI, vybava kola+volant 550tis. Neber to. [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Tak ten tříválec si nekoupí nikdo, kdo s autem jezdí denně 50 kilometrů, že jo... Na druhou stranu se najdou machři, co za to zapřáhnou karavan a jedou směr Chorvatsko. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Jako, je pekna. Rozhodne tisickrat hezci nez soucasna sikmoocka. Ale mne se stejne nejvic libi soucasnej Superb. Jedina Skoda co se mi opravdu libi. Ted tedy i ta nova Ovce, ale to je vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Za mě pěkný auto ale ještě jak to bude na živo. A lift je ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Chlapi, vy si tu teda notujete :-)). Osobně jsem až takovou změnu oproti O3FL nečekal ani náhodou. To, že se něco zřejmě “posere” se dá asi čekat, ale líbit se bude. Udájně se ŠA nechystá nijak rapidně zvyšovat ceny, ale moc se mi tomu nechce věřit. Nechme se překvapit :-)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Tak ono je to jasné, že půjdou mírně s cenou nahoru. Socka verze bude mít víc vymožeností, které prostě musíš zaplatit. Teď to šlo vidět u Superbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.