kokta7 Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 sem vám říkal... http://meet.google.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 To je ale na mobil ne? My chceme něco na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 jak na PC tak i na mobily, tablety.... všechno je stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Tak co, jitrnice, jak se mate? Je to tady jak v nejake koronavirove pandemii. Mrtvo a spustlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Jak by, plním pokyny premiéra z Velikonočního projevu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Já asi prodám oktávku a koupím si ponorku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Ja myslel prodam Octavku, koupim Hyundaje. To uz by znelo lepe. [emoji23] Ale to bys asi musel mit teploty 40+ a koronacka na plicich abys to rekl. No ja dam ted poobedni odpocinek a pak se chystam odpanit letosni cyklosezonu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Coze Motosi? Tak ze si zacal promorovat jako spravny Prazak Prahu, teda co to placam, zbytek republiky? Praha uz je promorena dostatecne. Staci se ted podivat jak to vypada v Hornbachu apod.. Tam se to mori jedna basen. Prymula ma radost..[emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Si piš. Musel jsem se prodrat masou důchodců, abych koupit blbou zářivku a mohl si konečně posvítit v kuchyni. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 (editace) Já jsem včera aspoň uklidil obě auta a dal textilní koberce. Zimáky za letní ale budu měnit až tak koncem měsíce, až se odvážíme k pantátovi. Editováno: 11. Duben 2020, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 ještě že mam na obou autech letní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 No už jsem myslel že to tu zase chcíplo už jedno na co ? já si užívám volno. a od včera začnu jezdit do karenteny nevím do kdy protože jsem v práci ve Tří a za rok na lodi nepotkáme co za jeden den v marketu? děkujeme sousedi ? Odstěhoval jesem se na zahrádku ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Cos to všechno vypil [emoji3] nerozumím tomu textu vůbec [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Capitani pijou rum vole. Ale jinak breci jako vsichni pendleri, co rejzuji ojra a co uz po tydnu breceli, ze nebudou mit na chleba. Co si mysli, ze jim je ublizovano a ze to jen oni odnesou. No, kdo jednou ochutna tajemnou moc ojra ( euromilasek) uz bez nej nemuze byt, i kdyby mel skoncit na plicni ventilaci. [emoji23]Promin kapitane, musel jsem, ac to neni cele tak uplne na tebe a v tomhle mas pravdu. Jeste lepsi jsou Prazaci ( pro Stana, nejen Ti) co utikaji do Hornbachu pro kvetinacek aby jim neco na zahradce neuteklo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Sori Stringo nemám u sebe brýle ale Pétrs ví neb čti zákony pro ovce . Petře ja už jsem tam byl za guldenů když se tu kuli pikle o Evropské unii . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 [emoji106][emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Jojo hoho moc rumu ? s dědkem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Ten Hornbach je drsnej, byl jsem tam předevčírem, samozřejmě v radiačním obleku s kuklou a trojitejma rukavicema. Tak plno jsem tam snad nikdy nezažil 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Nestraš, dneska tam chci jet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Já byl v Baumaxu a v OBI minulý týden. Masakr. Dost lidí a uvnitř frontááá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Pán je zřejmě masochista, ani nebude kde zaparkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Jezdím kolem OBI každý den do práce a parkoviště je pokaždé narvané k prasknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Mne se libi zdejsi Prazaci a naplava jak kritizuji plne hobby markety a to, ze sami jsou toho pricinou uz nevidi, ze tam lezou taky. To me poser. [emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 A parkující auta v RZ obsahují převážně "S" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 To není problém jen Prahy, co si jako vláda i lidi myslí? Otevřou jeden nebo dva hobby markety v okrese, lidi zavřený doma, tak co se asi tak stane? Já tam potřeboval taky jít, 3 týdny čekám na to, až budu moc koupit debilní posrané šroubení a pár 200mm hřebů... to je úplně normální, že lidi vyráží všichni... Jen mě sere to, že tam nejde jeden člověk jak to má být, ale vyráží si tam ve dvou nebo ve třech, to mě sralo nejvíc [emoji849] Jo a nejvíc je fakt, že má v Plzni Hornbach 8 pokladen, ale jely jen 4, potom tam byly fronty jako kráva [emoji34] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.