Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Já dneska v Lions objednal víkendový pobyt. Tak jsem zvědavý. Zaujala mě ta neomezená konzumace vína od snídaně do večeře. default_biggrin.png
Tak to my dorazíme a budeš nám ho neomezené nosit na stůl [emoji23]
  • Autor

Tzv ptačí tunning [emoji23] Holt švagr to má trochu na háku [emoji6][emoji3]DSC_0456.jpgDSC_0455.jpg

No to je dobrý hnůj :-)).

Dělá nám ostudu ?

Twl, vždyť tohle je normální. Lidi co si koupí volítanou Octu za 100k neřeší nějaký detailing. Ti potřebujou mít přesouvalo a velkej kufr, to je podstatný [emoji846]

Přesně. Někteří to mají v zadnici i u dražších aut. Mnozí mají auta pouze jako přepravní prostředek z bodu a do bodu b.

Ale nemusejí je mít zas.aný od střechy až po kola. Doma taky většinou nikdo nemívá bordel. 

Nemusejí, ale většinou to tak je a kupodivu právě tito lidé nám, co o auta pečujeme, udělají nějaké škody na parkovištích v podobě oděrek, záseků atd.

• Autor

To je pravda, nezáleží jim na nějakém tom šrámu a tak parkují jako hovada a otvírají dveře nadoraz o vedlejší auto.

Jj, to je pravda. A v tomto ohledu jsou ženský horší než chlapi. 

Tak každé auto myji max jednou za měsíc když je pěkně, jednou tak za zimu a že je zaprasený - je to auto a s autem se má jezdit :-)

třeba i rodiče otevírají dveře do druhého auta, je jim to jedno.... nechápu to :-)

oktávku třeba mejt nemá cenu, myl sem ji pravidelně i kuži impregnoval a zase se trhá... jak přecházeli na vodové lakování, tak se loupe kapota čím dál víc...

5B98730C-74FC-436B-9293-33003C99BFA3.jpg

IMG_0264.jpg

Upraveno od kokta7

• Autor

Tak dlouho nebyl sraz, že některé už bylo těžké i poznat. Tady Kočkagin se Sabizou... [emoji6] [emoji23] FaceApp_1593346401395.jpg

• Autor

Nejdříve jsem myslel, že přijel Honza Kanyza [emoji23]

Můžu potvrdit autenticitu fotek. Holt půlroční karanténa udělá své ???

[emoji23]

Clint říkal, že za ty prachy si už Octavii nekoupí. Tak si koupil nový model.

ca2f900dc68cae5d0edb53ff4769224b.jpg

A ta patina... ? 

Včera se nám ty Krkonoše povedly... ? 

20200704_124700.jpg

20200704_134437.jpg

A za chvíli zapíchnout tebe. Budeš vypadat naprosto stejně. Jen to masíčko už bude trochu tvrdší.

No sebe bych žrát nechtěl ???

• Autor

Tak jsme v práci dostali Karotku ve sport line, nj ukazuje to i plnící tlak turba, přetížení a využité KW, při otevření dveří se ukáže krásné logo Škoda na asfaltu, interiér je hrobově černej, má to i sportovní sedačky a volant, DSG s řazením pádly pod volantem a takové další vychytávky. I zvuk je takovej sportovní, nevím, esli elektronickej. Každopádně po prvním svezení si říkám, že ta 1,5TSI docela jede slušně, že bych si na ten benzín i zvykl, že má ten Sabiza pravdu. Při sešlápnutí pedálu to má celkem solidní zrychlení, nakonec ta 1,5 TSI není vůbec špatná, fakt, jede to pěkně a táhne to celkem solidně. No právě až při pohledu na ten legrační LCD budík s kW, kdy pod plynem se cifra nezastavila na hodnotě 110, jsem začal mít jisté divné tušení. Tak jsem si otevřel jen víko motoru a ona tam není 1,5 TSI, ale benzínovej dvoulitr 140kW  default_biggrin.png:Ddefault_biggrin.png  Cena začíná od 900tis pouze default_biggrin.png 

Aha! Tak to je překvapení default_biggrin.png Proto to celkem jede default_biggrin.png 

Upraveno od Clint

Nooo, pěkný. Brácha teď vyfasoval to samý, ale 1.5ku, a ta taky nejede špatně. 

@kokta7 dej šest a půl kila a je tvoje i s tou diskotékou a krabičkou nespressa jako bonus :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.