Září 24, 20186 r Kua, už je tu fakt podzim. Dneska ráno jsem si po půl roce musel zapnout vyhřívání sedačky...
Září 25, 20186 r Clinte, co jsi to zase vyváděl? https://praha.idnes.cz/praha-letiste-vaclava-havla-pracovnik-kufry-cestujici-ppv-/praha-zpravy.aspx?c=A180924_114200_praha-zpravy_nuc
Září 25, 20186 r Tak to video, čo ja mám z Tureckého letiska, je oproti tomuto Vaškovmu Lahváčovie trapný odvar. Ale na iděs to vešať nebudem. Holt, keby sa ten pán lepšie učil, mohol by u mekáča hranolky smažiť.
Září 28, 20186 r zmátl mě ten možná pravoslavný kostel na poslední fotce, ale spíše to bude pozůstatek přítomnosti Turků a taky mě zmátlo to málo vody ... když jsme přejížděli letos koncem června Dunaj kousek před Bělehradem, kde jsou břehy od sebe dobrých 200m a viděl ty vylézající ostrůvky uprostřed Dunaje ...
Září 28, 20186 r No to by Tě křesťani hnali... Esztergomi bazilika patří mezi největší chrámy v Evropě a je z 19.století. Jinak v roce 2015 bylo v Dunaji ještě o něco méně vody.
Září 28, 20186 r Kurva, co to je za zemepis. Madari maj klobasy, gulaz a Orbana ten s tou EU posranou zatoci. To je zasadni. [emoji16]
Říjen 2, 20186 r Autor Poslední dobou se mi zdá, že sem tam se mi levé světlo divně niveluje. Občas to není vůbec symetrické. A pak zase jo. No zatím se to hejbe, tak ok. Až nebude, tak osmnáct za světlo [emoji23] To je holt daň za luxus. Serva, co se hejbou furt, i když bixen nesvítí... Bezva, tohle osm let nedá [emoji850]
Říjen 2, 20186 r Kua, moc se s tím nechlub, Plačka bude mít orgasmus . Njn, občas se holt něco vyvrbí. Ale jak píšeš, daň za luxus. Co na autě není, nemůže se pokazit.
Říjen 2, 20186 r Za jakej luxus Bjutíčku? Xenony jsou už s náma dlouho, to samé led světlomety a je to úplně běžná věc. Upraveno Říjen 2, 20186 r od kokta7
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.