Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak to video, čo ja mám z Tureckého letiska,  je oproti tomuto Vaškovmu Lahváčovie trapný odvar. -_-

Ale na iděs to vešať nebudem. Holt, keby sa ten pán lepšie učil, mohol by u mekáča hranolky smažiť.

Vloženo

zmátl mě ten možná pravoslavný kostel na poslední fotce, ale spíše to bude pozůstatek přítomnosti Turků a taky mě zmátlo to málo vody ... když jsme přejížděli letos koncem června Dunaj kousek před Bělehradem, kde jsou břehy od sebe dobrých 200m a viděl ty vylézající ostrůvky uprostřed Dunaje ...

Vloženo

No to by Tě křesťani hnali...

Esztergomi bazilika patří mezi největší chrámy v Evropě a je z 19.století. :D

es6.thumb.JPG.3b45d6ebe9232137d27c970c04865a0a.JPG

Jinak v roce 2015 bylo v Dunaji ještě o něco méně vody.

es4.thumb.JPG.dbfc4b1ba6b68bdf7498d123559f726c.JPGes5.thumb.JPG.be0891540d61d4790127694ef6f8e800.JPG

Vloženo

Poslední dobou se mi zdá, že sem tam se mi levé světlo divně niveluje. Občas to není vůbec symetrické. A pak zase jo. No zatím se to hejbe, tak ok. Až nebude, tak osmnáct za světlo [emoji23]

To je holt daň za luxus. Serva, co se hejbou furt, i když bixen nesvítí... Bezva, tohle osm let nedá [emoji850]

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...