Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Já dneska v Lions objednal víkendový pobyt. Tak jsem zvědavý. Zaujala mě ta neomezená konzumace vína od snídaně do večeře. default_biggrin.png
Tak to my dorazíme a budeš nám ho neomezené nosit na stůl [emoji23]
  • Autor

Tzv ptačí tunning [emoji23] Holt švagr to má trochu na háku [emoji6][emoji3]DSC_0456.jpgDSC_0455.jpg

No to je dobrý hnůj :-)).

Dělá nám ostudu ?

Twl, vždyť tohle je normální. Lidi co si koupí volítanou Octu za 100k neřeší nějaký detailing. Ti potřebujou mít přesouvalo a velkej kufr, to je podstatný [emoji846]

Přesně. Někteří to mají v zadnici i u dražších aut. Mnozí mají auta pouze jako přepravní prostředek z bodu a do bodu b.

Ale nemusejí je mít zas.aný od střechy až po kola. Doma taky většinou nikdo nemívá bordel. 

Nemusejí, ale většinou to tak je a kupodivu právě tito lidé nám, co o auta pečujeme, udělají nějaké škody na parkovištích v podobě oděrek, záseků atd.

• Autor

To je pravda, nezáleží jim na nějakém tom šrámu a tak parkují jako hovada a otvírají dveře nadoraz o vedlejší auto.

Jj, to je pravda. A v tomto ohledu jsou ženský horší než chlapi. 

Tak každé auto myji max jednou za měsíc když je pěkně, jednou tak za zimu a že je zaprasený - je to auto a s autem se má jezdit :-)

třeba i rodiče otevírají dveře do druhého auta, je jim to jedno.... nechápu to :-)

oktávku třeba mejt nemá cenu, myl sem ji pravidelně i kuži impregnoval a zase se trhá... jak přecházeli na vodové lakování, tak se loupe kapota čím dál víc...

5B98730C-74FC-436B-9293-33003C99BFA3.jpg

IMG_0264.jpg

Upraveno od kokta7

• Autor

Tak dlouho nebyl sraz, že některé už bylo těžké i poznat. Tady Kočkagin se Sabizou... [emoji6] [emoji23] FaceApp_1593346401395.jpg

• Autor

Nejdříve jsem myslel, že přijel Honza Kanyza [emoji23]

Můžu potvrdit autenticitu fotek. Holt půlroční karanténa udělá své ???

[emoji23]

Clint říkal, že za ty prachy si už Octavii nekoupí. Tak si koupil nový model.

ca2f900dc68cae5d0edb53ff4769224b.jpg

A ta patina... ? 

Včera se nám ty Krkonoše povedly... ? 

20200704_124700.jpg

20200704_134437.jpg

A za chvíli zapíchnout tebe. Budeš vypadat naprosto stejně. Jen to masíčko už bude trochu tvrdší.

No sebe bych žrát nechtěl ???

• Autor

Tak jsme v práci dostali Karotku ve sport line, nj ukazuje to i plnící tlak turba, přetížení a využité KW, při otevření dveří se ukáže krásné logo Škoda na asfaltu, interiér je hrobově černej, má to i sportovní sedačky a volant, DSG s řazením pádly pod volantem a takové další vychytávky. I zvuk je takovej sportovní, nevím, esli elektronickej. Každopádně po prvním svezení si říkám, že ta 1,5TSI docela jede slušně, že bych si na ten benzín i zvykl, že má ten Sabiza pravdu. Při sešlápnutí pedálu to má celkem solidní zrychlení, nakonec ta 1,5 TSI není vůbec špatná, fakt, jede to pěkně a táhne to celkem solidně. No právě až při pohledu na ten legrační LCD budík s kW, kdy pod plynem se cifra nezastavila na hodnotě 110, jsem začal mít jisté divné tušení. Tak jsem si otevřel jen víko motoru a ona tam není 1,5 TSI, ale benzínovej dvoulitr 140kW  default_biggrin.png:Ddefault_biggrin.png  Cena začíná od 900tis pouze default_biggrin.png 

Aha! Tak to je překvapení default_biggrin.png Proto to celkem jede default_biggrin.png 

Upraveno od Clint

Nooo, pěkný. Brácha teď vyfasoval to samý, ale 1.5ku, a ta taky nejede špatně. 

@kokta7 dej šest a půl kila a je tvoje i s tou diskotékou a krabičkou nespressa jako bonus :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.