Červen 27, 20205 r Autor Já dneska v Lions objednal víkendový pobyt. Tak jsem zvědavý. Zaujala mě ta neomezená konzumace vína od snídaně do večeře. Tak to my dorazíme a budeš nám ho neomezené nosit na stůl [emoji23]
Červen 27, 20205 r Autor Tzv ptačí tunning [emoji23] Holt švagr to má trochu na háku [emoji6][emoji3]
Červen 27, 20205 r Twl, vždyť tohle je normální. Lidi co si koupí volítanou Octu za 100k neřeší nějaký detailing. Ti potřebujou mít přesouvalo a velkej kufr, to je podstatný [emoji846]
Červen 28, 20205 r Přesně. Někteří to mají v zadnici i u dražších aut. Mnozí mají auta pouze jako přepravní prostředek z bodu a do bodu b.
Červen 28, 20205 r Ale nemusejí je mít zas.aný od střechy až po kola. Doma taky většinou nikdo nemívá bordel.
Červen 28, 20205 r Nemusejí, ale většinou to tak je a kupodivu právě tito lidé nám, co o auta pečujeme, udělají nějaké škody na parkovištích v podobě oděrek, záseků atd.
Červen 28, 20205 r Autor To je pravda, nezáleží jim na nějakém tom šrámu a tak parkují jako hovada a otvírají dveře nadoraz o vedlejší auto.
Červen 28, 20205 r Tak každé auto myji max jednou za měsíc když je pěkně, jednou tak za zimu a že je zaprasený - je to auto a s autem se má jezdit :-) třeba i rodiče otevírají dveře do druhého auta, je jim to jedno.... nechápu to :-) oktávku třeba mejt nemá cenu, myl sem ji pravidelně i kuži impregnoval a zase se trhá... jak přecházeli na vodové lakování, tak se loupe kapota čím dál víc... Upraveno Červen 28, 20205 r od kokta7
Červen 28, 20205 r Autor Tak dlouho nebyl sraz, že některé už bylo těžké i poznat. Tady Kočkagin se Sabizou... [emoji6] [emoji23]
Červenec 5, 20205 r A za chvíli zapíchnout tebe. Budeš vypadat naprosto stejně. Jen to masíčko už bude trochu tvrdší.
Červenec 11, 20205 r Autor Tak jsme v práci dostali Karotku ve sport line, nj ukazuje to i plnící tlak turba, přetížení a využité KW, při otevření dveří se ukáže krásné logo Škoda na asfaltu, interiér je hrobově černej, má to i sportovní sedačky a volant, DSG s řazením pádly pod volantem a takové další vychytávky. I zvuk je takovej sportovní, nevím, esli elektronickej. Každopádně po prvním svezení si říkám, že ta 1,5TSI docela jede slušně, že bych si na ten benzín i zvykl, že má ten Sabiza pravdu. Při sešlápnutí pedálu to má celkem solidní zrychlení, nakonec ta 1,5 TSI není vůbec špatná, fakt, jede to pěkně a táhne to celkem solidně. No právě až při pohledu na ten legrační LCD budík s kW, kdy pod plynem se cifra nezastavila na hodnotě 110, jsem začal mít jisté divné tušení. Tak jsem si otevřel jen víko motoru a ona tam není 1,5 TSI, ale benzínovej dvoulitr 140kW Cena začíná od 900tis pouze Aha! Tak to je překvapení Proto to celkem jede Upraveno Červenec 11, 20205 r od Clint
Červenec 14, 20205 r @headerTDI máš kvalitní oktávku!!!! https://www.youtube.com/watch?v=PghwVf8xW50&feature=emb_title Upraveno Červenec 14, 20205 r od kokta7
Červenec 14, 20205 r @kokta7 dej šest a půl kila a je tvoje i s tou diskotékou a krabičkou nespressa jako bonus :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.