Clint Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Ale zase ten výhled na ta panoramata [emoji1787] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Jo střešní okna se jim nevedou, to je známá věc [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 V dnešní době klimatizací nechápu, kdo si za střešní okno chce ještě dobrovolně připlácet. To už radši investovat do webasta... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 To já taky nechápu, tak jsem to koupil mám combo okno, Webasto, vyhřívaný volant, sedadla a sklo. Ač se to nezdá všechno ostatní dává smysl jen to okno bych nejraději vymazal [emoji853] 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 43 minutes ago, Stringo said: V dnešní době klimatizací nechápu, kdo si za střešní okno chce ještě dobrovolně připlácet. To už radši investovat do webasta... on je header uplně mimo, chodí do kfc na coca colu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Jako ať si každý koupí co chce, ale připadá mi to v dnešní době spíš jen jako módní doplněk, než funkční část výbavy, jsou s tím potencionálně do budoucna jen problémy. Dřív když jsme měli doma 105ku, kde to bylo na kličku, tak to fungovalo i po 20ti letech, jen se vyměnila gumička těsnění. Dneska je v tom elektroniky hafo a ještě se to šidí jak se dá... Vyhřívaný volant je super, zvykl jsem si na něj hned [emoji3], Webasto by bylo super, ale mám garáž, tak to ani nedává moc smysl a navíc pokud někde občas stojím venku, celkem rychle se vše odmrazí, ale určitě to má význam si za Webasto připlatit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Mas pravdu, header je magnat, tak si tam zakrizkoval veskerou vybavu v premiovym autosalonu skoda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Však já mu to přeju, jen já bych tohle určitě nepřiolácel, i kdybych na to měl. Je s tím spojeno víc problémů, než užitku a to se přece moc nevyplatí... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 (editace) já taky ne, ale on si nedal říct.... on chtěl furt český sen oktavia RS s panoramou (i když nemá diesel to je pravda), protože si koupil dalekohled na hvězdy. Editováno: 15. Červenec 2020, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Tvl člověk si tady připadá jak Selena Gomez v Mongolsku, ukáže se tady jednou za uherský rok a stejně tu má fanclub nadrzenych metrosexualu v BMW[emoji3] 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Jojo jen já mám svého starého dobrého chrochtáka a ještě určitě deset let mít budu dál, když vidím, kam to spěje. Tady každej kupuje nový kárky, kde jen na to lidi berou? [emoji6] Musel bych mít alespoň kilo čistého, když vidím ty cenofky [emoji86] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 však na letišti bereš 200k čistyho ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Já mám kundaje a 100k opravdu brát nemusím, ale je fakt, že nejsem cool, každej se mi snaží dokázat, že koncern je koncern [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Máš pravdu. Mně Kundaj nesmí do baráku ??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 [emoji2957] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Jojo jen já mám svého starého dobrého chrochtáka a ještě určitě deset let mít budu dál, když vidím, kam to spěje. Tady každej kupuje nový kárky, kde jen na to lidi berou? [emoji6] Musel bych mít alespoň kilo čistého, když vidím ty cenofky [emoji86] Naprostý souhlas. Co tak poslední dobou sleduji zde uveřejněné auta, tak často atakují 1mio.Kč (např. Karoqy, tam je ta cena naprosto nechutná), což je prostě masakr, když pomyslím, že za 2roky to má 1/2 hodnotu. Furt je to jen kus plechu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Souhlas. Já jí nechám i rozleštit lak, aby omládla ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 to prodej a kup něco pořádnýho :-D https://www.peugeot.unikom.cz/vuz/12-Peugeot-508-SW-GT-LINE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Auta od F mi nesmějí do baráku: Fiat, Ford a všichni Francouzi ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Plus všichni Korejci a koncern [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 No jo, já se holt tý škodovky jen tak dobrovolně nezbavím ?. Jsem srdcař ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Jak jsem prolustroval ty ceny, popadl jsem svoji želvu, hadr a o víkend běžel leštit [emoji3] Kapotu mám sice z dálnice jak hvězdnou oblohu za úplňku,, ale nic nerezne. Tedy kromě spodku, ale to je už pár měsíců po pořízení nového [emoji6] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 No je fakt, že při ručním mytí ten spodek neošetříš. Zatím jsem nenašel ruční myčku, kde by šlo spodek umýt. Kdo má zahradu, tak se dá koupit nástavec, ale to není můj případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Já to dělám wapkou na nájezdech. Navíc jsem hned po koupi nechal spodek s dutinami nastříkat. Tak snad to bude do budoucna ok. Prý se to má opakovat po 5ti letech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 U nás mají ruční myčku, kde je zespod roišt a mají tam trysky, není to nic extra, ale asopoň trochu člověk umyje spodek jednou za čas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.