Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ale zase ten výhled na ta panoramata [emoji1787]

• Autor

Jo střešní okna se jim nevedou, to je známá věc [emoji3]

V dnešní době klimatizací nechápu, kdo si za střešní okno chce ještě dobrovolně připlácet. To už radši investovat do webasta...

To já taky nechápu, tak jsem to koupil mám combo okno, Webasto, vyhřívaný volant, sedadla a sklo. Ač se to nezdá všechno ostatní dává smysl jen to okno bych nejraději vymazal [emoji853]

43 minutes ago, Stringo said:

V dnešní době klimatizací nechápu, kdo si za střešní okno chce ještě dobrovolně připlácet. To už radši investovat do webasta...

on je header uplně mimo, chodí do kfc na coca colu.

Jako ať si každý koupí co chce, ale připadá mi to v dnešní době spíš jen jako módní doplněk, než funkční část výbavy, jsou s tím potencionálně do budoucna jen problémy. Dřív když jsme měli doma 105ku, kde to bylo na kličku, tak to fungovalo i po 20ti letech, jen se vyměnila gumička těsnění. Dneska je v tom elektroniky hafo a ještě se to šidí jak se dá...

Vyhřívaný volant je super, zvykl jsem si na něj hned [emoji3], Webasto by bylo super, ale mám garáž, tak to ani nedává moc smysl a navíc pokud někde občas stojím venku, celkem rychle se vše odmrazí, ale určitě to má význam si za Webasto připlatit.

Mas pravdu, header je magnat, tak si tam zakrizkoval veskerou vybavu v premiovym autosalonu skoda.

Však já mu to přeju, jen já bych tohle určitě nepřiolácel, i kdybych na to měl. Je s tím spojeno víc problémů, než užitku a to se přece moc nevyplatí...

já taky ne, ale on si nedal říct.... on chtěl furt český sen oktavia RS s panoramou (i když nemá diesel to je pravda), protože si koupil dalekohled na hvězdy.

Upraveno od kokta7

Tvl člověk si tady připadá jak Selena Gomez v Mongolsku, ukáže se tady jednou za uherský rok a stejně tu má fanclub nadrzenych metrosexualu v BMW[emoji3]

• Autor

Jojo jen já mám svého starého dobrého chrochtáka a ještě určitě deset let mít budu dál, když vidím, kam to spěje. Tady každej kupuje nový kárky, kde jen na to lidi berou? [emoji6] Musel bych mít alespoň kilo čistého, když vidím ty cenofky [emoji86]

však na letišti bereš 200k čistyho ne?

Já mám kundaje a 100k opravdu brát nemusím, ale je fakt, že nejsem cool, každej se mi snaží dokázat, že koncern je koncern [emoji23]

Máš pravdu. Mně Kundaj nesmí do baráku ???

[emoji2957]

Jojo jen já mám svého starého dobrého chrochtáka a ještě určitě deset let mít budu dál, když vidím, kam to spěje. Tady každej kupuje nový kárky, kde jen na to lidi berou? [emoji6] Musel bych mít alespoň kilo čistého, když vidím ty cenofky [emoji86]

Naprostý souhlas. Co tak poslední dobou sleduji zde uveřejněné auta, tak často atakují 1mio.Kč (např. Karoqy, tam je ta cena naprosto nechutná), což je prostě masakr, když pomyslím, že za 2roky to má 1/2 hodnotu. Furt je to jen kus plechu.

Souhlas. Já jí nechám i rozleštit lak, aby omládla ?

Auta od F mi nesmějí do baráku: Fiat, Ford a všichni Francouzi ?

Plus všichni Korejci a koncern [emoji23]

No jo, já se holt tý škodovky jen tak dobrovolně nezbavím ?. Jsem srdcař ?

• Autor

Jak jsem prolustroval ty ceny, popadl jsem svoji želvu, hadr a o víkend běžel leštit [emoji3] Kapotu mám sice z dálnice jak hvězdnou oblohu za úplňku,, ale nic nerezne. Tedy kromě spodku, ale to je už pár měsíců po pořízení nového [emoji6]

No je fakt, že při ručním mytí ten spodek neošetříš. Zatím jsem nenašel ruční myčku, kde by šlo spodek umýt. Kdo má zahradu, tak se dá koupit nástavec, ale to není můj případ. 

Já to dělám wapkou na nájezdech. Navíc jsem hned po koupi nechal spodek s dutinami nastříkat. Tak snad to bude do budoucna ok. Prý se to má opakovat po 5ti letech...

U nás mají ruční myčku, kde je zespod roišt a mají tam trysky, není to nic extra, ale asopoň trochu člověk umyje spodek jednou za čas :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.