Srpen 16, 20187 r Kdepaak kamo plul jsem z Hamburku. Letadla mi tady vzlitaji a pristavaji nad hlavou ze ani tobe v Praze v praci tak nelitaji. [emoji23]Splitsky letiste.
Srpen 16, 20187 r před 20 hodinami, Clint napsal: Žebrota jako je Plačka holt jezdí do Jugoslávie, honorace jako jsem já a Kokta lítáme letadly do Dubaje To chce dělat alespoň na letišti, ne u kopírky čekat na poruchy. Jo to já znám - ráno tam, pak 4 hodiny čekání na spoj zpět a je po dovolené...
Srpen 16, 20187 r Me treba cmoudsky zeme uz davno nezajimaji. Kamos co tam ted je v Egypte, jeho zena chytla osklivou anginu. Teploty 40+ a delegat cmoudskej je v tom pekne nechal. Vse musel svou lamanou anglictinou vysvetlovat sam. Zena mu skoncila v nemocnici atd. Atd.
Srpen 16, 20187 r Autor Za čmoudama jezdit nemusíš, oni přijedou brzy za tebou [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]
Srpen 17, 20187 r To jo a u me budou driv nez u vas. Pujdou totiz od zapadu. Na druhou stranu ty uz s jednim sdilis stenu baraku a manzelku. [emoji23][emoji23][emoji23]
Srpen 17, 20187 r Stačí navštívit třeba Leipzig (Lipsko), je tam pěkně černo :-) ve Francii je to ještě horší, tam to vidím na občanskou válku... Do nějakých čtvrtí města radši nevystupovat z auta :-) Upraveno Srpen 17, 20187 r od kokta7
Srpen 18, 20187 r Autor Dneska jsme na letišti v nějaké klimatické díře, nebo co [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]
Srpen 19, 20187 r Autor Volvo, Čínský Švéd myslíš jo [emoji38]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]
Srpen 19, 20187 r Volvo - nosna slepice pro Chinany stejne jako postrelena slepice pro Nemce. Ovsem jako kvalita z Chiny vypada spis Skoda. [emoji23]
Srpen 21, 20187 r Dávám si tečku, abych viděl na mobilu nové příspěvky. Jdu se zase flákat. Upraveno Srpen 21, 20187 r od Sabiza
Srpen 21, 20187 r Letos fakt fajn léto - pohoda, klid, bazén, garáž, gril. Snad už taky konečně vyřešíme s tchánem převodovku na Jagecu, ať se můžeme pořádně projet.
Srpen 21, 20187 r Autor Tvl komu jsi se pomstil tím raťafákem v bazénu? Upraveno Srpen 21, 20187 r od Clint
Srpen 21, 20187 r Pejsek by hned stekal v podobe psich hamburgru na grilu. Kdyz procesnekujes pekne tak stekaci maso je pry lahudka.
Srpen 22, 20187 r Autor No když si představím, jak člověk pak vleze do bazénu plného chlupů [emoji38]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]
Srpen 22, 20187 r A kdyby jen chlupy. Jeste jiny material. Proste brokovnice - stredni brok aby nedoslo k poskozeni bazenu a krev uz se z bazenu vyplachne lehce. [emoji23]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.