Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Neke Land Cruiser jo? Ukaž, máš foto? Co je to konkrétně a jakje to staré a za kolik?

Co jsem četl kde, tak Toyota má ty své velkoobjemové benzíny opravdu žravé, kolikrát i v porovnání s amerikami, protože nemá vypínání válců apod. Kolikrát i benzínový 4litr V6 od Toyoty v LC, žere stejně jako V8 Hemi v RAMu. 

Ty vole Pavle, já vám jak vypadá LC, tohle je spíš ilustrativní odkaz, je to úplně jiné auto. ( rok, motor apod.)

Poptám asistentku. Jel jsem s tím naposled před 5 roky. Vlastník auta je už pryč. Co nezapomenu je bezedná nádrž, spousty peněz a klesající ručička palivoměru.

S jiným LC (asi 100) jsem dojel z Dejvic na Bochov a nádrž prázdná. [emoji23] Tam jsem něco pojezdil, natankovat a z5. Tolik benzínu by nesežrala kinderka za celý svůj život.[emoji23]

Pak kdo je plačka ty vole. To vy Pražáci přeci neřešíte, když můžete v Praze dát za panelákový byt 2,3,4 miliony, tak nějaký litr benzínu sem, nějaký tam, vás nemůže rozházet. Navíc už tehdá měl LC asi jen 40ti litrovou nádrž tak se nemůžeš divit. ? Kolegovo fotr, s kterým občas jedeme na oběd má te´d toho nejnovějšího LC 2,7 dehet a jezdí za 8-9 litrů. Před tím měl IX55 a s ním jezdil za 10-11. Co z toho vyplývá? Když nemáš na benzín, kup si dehet. Ono, u nás stejně nového ani v benzínu už nekoupíš, jen s tímto motorem.

TWL to LC má min. 100 litrů v nádrži.

No tak byla derava.

Tak Octulka je u doktora. Díra ve výfuku.[emoji848]

Tak Motosi, to už má po 15ti letech nárok.

Po 10ti. Ale prý výfuky neodchází. Já musím mít vždycky něco extra....

U Fabie odešel taky po desíti letech. Ale já s tím jezdil, měla pak skvělý sportovní zvuk! ??

Na Octě je ještě původní výfuk (13,5 roku a 228000km) u TDi to tolik neodchází, u benzíňáka to bude horší...

U TDi to vydrží mnohem déle. 10 let u benzína je krásný. Však u Rapida nového dávali záruku na výfuk 4 roky, je mu 6 a už má popraskanou první vnější vrstvu zadní tlumič.

Boží. Renault by to mohl přejmenovat na „Asistent Likvidace Kolomrdů“.

Tohle je masakr... O tom, že se nemá sahat na čelní sklo ze střešního okna, se určitě v manuálu nic nepíše...

Asi jste to nepochopili dost jasně. Na vině jsou cyklistické. Jednoznačně nedodrželi bezpečnou vzdálenost. Takže nehaňte ty milosrdné dobrokonající a unií milované asistenty. 

Já myslím, že je to tím jak šáhl na sklo. nevím. páč to bylo přesně v ten okamžik

To byla ironie Petře. Oni to tam píšou, že mávl rukou před kamerou a systém vyhodnotil riziko srážky a zabrzdil.

Jo tak, ?? já to nečetl, mě ty dlouhý komentáře většinou o hodně na AF nebaví už. 

Je na čase to nařídit i pro kola. I kdyby to zachránilo jedinou maminku s kočárkem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.