Petrrr Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Neke Land Cruiser jo? Ukaž, máš foto? Co je to konkrétně a jakje to staré a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Co jsem četl kde, tak Toyota má ty své velkoobjemové benzíny opravdu žravé, kolikrát i v porovnání s amerikami, protože nemá vypínání válců apod. Kolikrát i benzínový 4litr V6 od Toyoty v LC, žere stejně jako V8 Hemi v RAMu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 (editace) Tohle vypadá dobře, asi poslední V8 atmosferická :-) Kdo to koupí, tak to za 15 let prodá za 2x víc.https://autoroad.cz/zajimavosti/95564-lexus-rc-f-rc-f-track-edition-zajimavosti-ktere-by-vam-rozhodne-nemely-uniknout Editováno: 6. Březen 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Nevím. Rok kolem 2011 v plný palbě. Tahle, ale v tmavé. Už nevim.https://m.aaaauto.cz/toyota/land-cruiser/car.html?id=254089484 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Ty vole Pavle, já vám jak vypadá LC, tohle je spíš ilustrativní odkaz, je to úplně jiné auto. ( rok, motor apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Poptám asistentku. Jel jsem s tím naposled před 5 roky. Vlastník auta je už pryč. Co nezapomenu je bezedná nádrž, spousty peněz a klesající ručička palivoměru. S jiným LC (asi 100) jsem dojel z Dejvic na Bochov a nádrž prázdná. [emoji23] Tam jsem něco pojezdil, natankovat a z5. Tolik benzínu by nesežrala kinderka za celý svůj život.[emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Pak kdo je plačka ty vole. To vy Pražáci přeci neřešíte, když můžete v Praze dát za panelákový byt 2,3,4 miliony, tak nějaký litr benzínu sem, nějaký tam, vás nemůže rozházet. Navíc už tehdá měl LC asi jen 40ti litrovou nádrž tak se nemůžeš divit. ? Kolegovo fotr, s kterým občas jedeme na oběd má te´d toho nejnovějšího LC 2,7 dehet a jezdí za 8-9 litrů. Před tím měl IX55 a s ním jezdil za 10-11. Co z toho vyplývá? Když nemáš na benzín, kup si dehet. Ono, u nás stejně nového ani v benzínu už nekoupíš, jen s tímto motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 https://www.stream.cz/garaz/10030831-zeneva-2019-zive-je-lepsi-putinuv-aurus-senat-nebo-zemanuv-superb Jeden ze zdejších členů slintá a chtěl by od ruského kamaráda povozit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 TWL to LC má min. 100 litrů v nádrži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 No tak byla derava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 http://www.autoforum.cz/predstaveni/dacia-odhalila-sve-nejluxusnejsi-modely-duster-s-vyssi-vybavou-poji-neobvykle-motory/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Luxusní Dáčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Tak Octulka je u doktora. Díra ve výfuku.[emoji848] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Tak Motosi, to už má po 15ti letech nárok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Po 10ti. Ale prý výfuky neodchází. Já musím mít vždycky něco extra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 U Fabie odešel taky po desíti letech. Ale já s tím jezdil, měla pak skvělý sportovní zvuk! ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Na Octě je ještě původní výfuk (13,5 roku a 228000km) u TDi to tolik neodchází, u benzíňáka to bude horší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 U TDi to vydrží mnohem déle. 10 let u benzína je krásný. Však u Rapida nového dávali záruku na výfuk 4 roky, je mu 6 a už má popraskanou první vnější vrstvu zadní tlumič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Už ty asistenty chápu. Jsou na cyklouše.Ale jinak pobavilo, Renault má u mě malé +.[emoji23]http://www.autoforum.cz/zajimavosti/i-cykliste-uz-tvrde-poznali-co-vsechno-vam-dnes-nedovoli-delat-moderni-auta/ 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Boží. Renault by to mohl přejmenovat na „Asistent Likvidace Kolomrdů“. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Tohle je masakr... O tom, že se nemá sahat na čelní sklo ze střešního okna, se určitě v manuálu nic nepíše... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Asi jste to nepochopili dost jasně. Na vině jsou cyklistické. Jednoznačně nedodrželi bezpečnou vzdálenost. Takže nehaňte ty milosrdné dobrokonající a unií milované asistenty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Já myslím, že je to tím jak šáhl na sklo. nevím. páč to bylo přesně v ten okamžik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 To byla ironie Petře. Oni to tam píšou, že mávl rukou před kamerou a systém vyhodnotil riziko srážky a zabrzdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Jo tak, ?? já to nečetl, mě ty dlouhý komentáře většinou o hodně na AF nebaví už. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Je na čase to nařídit i pro kola. I kdyby to zachránilo jedinou maminku s kočárkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.