Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 8 hodinami, LukášCBR napsal:

Mnozí to tady říkali již dlouhou dobu před tvým dnešním rozhořčením. Divím se jen, že se ještě někdo najde za lobbing pro EU. 

No já zatím jinou a lepší variantu nevidím, zvlášť v zemi kde se část občanů raději obrací východním směrem.... 

Vloženo
před 3 hodinami, Barbossa napsal:

Zdar koukám že tvrdé jádro pořád žije. 

Ha, Tebe ještě osobně neznám.. 

Pochopil jsem správně, že jsi kapitán nějaký bárky a že Tě zrovna propustili somálci ? :D

Vloženo

No, jestli nekecal, tak leží v Dobřanech. A tímto bych ho chtěl pozdravit. Nový výfuk přidal 50 kobylek a zachránil jsem půlku planety. [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]

Vloženo

A jele kapitan. 5let se neukaze a najednou kdyz chce zase kupovat novou slepici se tu objevi jako duch. Kolik ma ta tva slepice najeto a byly nejake problemy? Jinak jeste mi dluzis uz tech 5let ty holandsky syry.

Vloženo

Ahoj  ty plačko, copak Rapida jsi nechal dát sešrotovat. 

Dehet má 159tis a v podstatě odešla jen ta vodní pumpa výroba 2014 ve 120tis a šlo to na kulanci. jinak je v top stavu. Ale to si asi nechtěl slyšet co. 

Sýry budou když se nebude brečet ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...