Březen 27, 20196 r Už i Amíci šetřej.http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nejlepe-zrychlujici-auto-sveta-se-rozpada-pri-startu-za-den-jich-kapitulovalo-pet/Žřejmě pomáhal ing z EU.
Březen 27, 20196 r On ani hliník není nejlepší materiál :-D https://www.youtube.com/watch?v=YNaFpCseu04&feature=youtu.be&t=216
Březen 27, 20196 r před 8 hodinami, LukášCBR napsal: Mnozí to tady říkali již dlouhou dobu před tvým dnešním rozhořčením. Divím se jen, že se ještě někdo najde za lobbing pro EU. No já zatím jinou a lepší variantu nevidím, zvlášť v zemi kde se část občanů raději obrací východním směrem....
Březen 28, 20196 r Jo koukal jsem že jste po srazu. ?A co je nového má tu vůbec ještě někdo škodovku.
Březen 28, 20196 r No jasně. Všechno při starém. Nějaký odpadlík se najde, ale Škoda navždy [emoji1].
Březen 28, 20196 r Jestli vidím dobře, tak na tabletu jsou spadlé závory a vlak. Dle radaru na odjezdu, jako náklaďák a jede 63.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Březen 28, 20196 r před 3 hodinami, Barbossa napsal: Zdar koukám že tvrdé jádro pořád žije. Ha, Tebe ještě osobně neznám.. Pochopil jsem správně, že jsi kapitán nějaký bárky a že Tě zrovna propustili somálci ?
Březen 28, 20196 r Máš pravdu Stane osobně se neznáme. Jo somalci mě pustili protože dehet dosluhuje a musel jsem tu mrknout na jeho nástupce a ujistit se že nekupuj totální krám ?
Březen 28, 20196 r Jj, na Petra nezabrala ani flaška Jacka Danielse, kterou jsem mu slíbil, když přestane brečet ?
Březen 28, 20196 r No, jestli nekecal, tak leží v Dobřanech. A tímto bych ho chtěl pozdravit. Nový výfuk přidal 50 kobylek a zachránil jsem půlku planety. [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Březen 28, 20196 r před 5 hodinami, stanmar napsal: JJ, a ještě by se tu našel i nějaký další hnidopich. Jo, neříkej že si Clint koupil L@K v hnidopišský kůži ?
Březen 28, 20196 r A jele kapitan. 5let se neukaze a najednou kdyz chce zase kupovat novou slepici se tu objevi jako duch. Kolik ma ta tva slepice najeto a byly nejake problemy? Jinak jeste mi dluzis uz tech 5let ty holandsky syry.
Březen 28, 20196 r Ahoj ty plačko, copak Rapida jsi nechal dát sešrotovat. Dehet má 159tis a v podstatě odešla jen ta vodní pumpa výroba 2014 ve 120tis a šlo to na kulanci. jinak je v top stavu. Ale to si asi nechtěl slyšet co. Sýry budou když se nebude brečet ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.