ben06 Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Naprosto souhlasím, taky jsem si prošel tímto obdobím. Kdysi jsem cpal do světel žárovky s vyšší svítivostí až mi jedna explodovala v nové parabole u O1 i když měly atest stejně trvanlivost stála za prd vzhledem k tomu co jsem jezdil. Já jsem s xenama u rapida naprosto spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 A to světlo na té fotce jsou potkávací světla ? Jako svítit to fakt dobře, tzn jako kráva 😁. Takhle nesvítí ani Metrix led na potkávací. Problém je že Rapid nemá nivelaci, někde se zhoupnes a bude tím pálit někomu do držky. LED a xenony má dneska hodnez aut a nevadí mi to, ale potkavam čím dál častěji rachotiny s halogenama co mají LED a to je peklo. Svetla neseřízená a pálí to do očí jak blázen. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xegiie Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 ono to zhoupnutí nepobere ani auto s nivelací, ty data o úhlu auta se posílají, tuším jednou za vteřinu, takže to ani nestihne většinou pobrat ale jinak jo, silnější světla, výbojky do těchto světel bez nivelace je asi to nejhorší co je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapiďák1122 Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 Zdravím měnil jsem dnes výbojky xenonu a přijde mi ze kresba není dokonalá ale nevím jak to má vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapiďák1122 Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 Přidávám ještě jedno foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kent Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 před 20 minutami, Rapiďák1122 napsal: Přidávám ještě jedno foto ta levá strana má takový zub což by neměla mít. Myslím, že kdysi jsem četl, že tam je taková páčka a ta se nesmí hnout jinak to dělá takové ty zuby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapiďák1122 Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 A kde tu páčku najdu a dá se to vrátit nebo je to nevratné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kent Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 přesně nevím ale myslím, že nějaký plíšek ale přesně nevím kde ta páčka má být, mohlo se stát, že je trošku stím pohnul třeba zkusit zapnout světla a pohnout ale fakt málo. Nevím jistě ale vím, že dotyčný pak musel jít do servisu, že ta páčka pak nešla ale fakt nevím abych nekecal já si dával pozor abych se netkl něčeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapiďák1122 Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 Ten zub tam byl ještě před moji výměnou ale jestli byli před tím měněny to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kent Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 tak to už předtím někdo stím hnul zkus porovnat pokud půjde něco vidět jak je druhá strana.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 (editace) Hele tohle je přesně ta clona pro pravostranný provoz. Asi si hnul s páčkou. Bude to tu někde v mém příspěvku o výměně výbojek, kde je ta páčka. Editováno: 19. Říjen 2022, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kent Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Přesně přesně to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapiďák1122 Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Tak se povedlo děkuji všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kent Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Tak fajn ať slouží auto a svítí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.