Květen 10, 20214 r Naprosto souhlasím, taky jsem si prošel tímto obdobím. Kdysi jsem cpal do světel žárovky s vyšší svítivostí až mi jedna explodovala v nové parabole u O1 i když měly atest stejně trvanlivost stála za prd vzhledem k tomu co jsem jezdil. Já jsem s xenama u rapida naprosto spokojený.
Květen 10, 20214 r A to světlo na té fotce jsou potkávací světla ? Jako svítit to fakt dobře, tzn jako kráva 😁. Takhle nesvítí ani Metrix led na potkávací. Problém je že Rapid nemá nivelaci, někde se zhoupnes a bude tím pálit někomu do držky. LED a xenony má dneska hodnez aut a nevadí mi to, ale potkavam čím dál častěji rachotiny s halogenama co mají LED a to je peklo. Svetla neseřízená a pálí to do očí jak blázen.
Květen 10, 20214 r ono to zhoupnutí nepobere ani auto s nivelací, ty data o úhlu auta se posílají, tuším jednou za vteřinu, takže to ani nestihne většinou pobrat ale jinak jo, silnější světla, výbojky do těchto světel bez nivelace je asi to nejhorší co je
Říjen 18, 20222 r Zdravím měnil jsem dnes výbojky xenonu a přijde mi ze kresba není dokonalá ale nevím jak to má vypadat
Říjen 18, 20222 r před 20 minutami, Rapiďák1122 napsal: Přidávám ještě jedno foto ta levá strana má takový zub což by neměla mít. Myslím, že kdysi jsem četl, že tam je taková páčka a ta se nesmí hnout jinak to dělá takové ty zuby.
Říjen 18, 20222 r přesně nevím ale myslím, že nějaký plíšek ale přesně nevím kde ta páčka má být, mohlo se stát, že je trošku stím pohnul třeba zkusit zapnout světla a pohnout ale fakt málo. Nevím jistě ale vím, že dotyčný pak musel jít do servisu, že ta páčka pak nešla ale fakt nevím abych nekecal já si dával pozor abych se netkl něčeho
Říjen 18, 20222 r tak to už předtím někdo stím hnul zkus porovnat pokud půjde něco vidět jak je druhá strana..
Říjen 18, 20222 r Hele tohle je přesně ta clona pro pravostranný provoz. Asi si hnul s páčkou. Bude to tu někde v mém příspěvku o výměně výbojek, kde je ta páčka. Upraveno Říjen 19, 20222 r od miklisek
Duben 22Dub 22 Ahoj, odešla mi jedna xen. výbojka na Rapidu 5/2015. Kupujete tu origo za 4000,- /ks nebo je nějaká stejně výkonná alternativa. Děkuji Upraveno Duben 22Dub 22 od Lukka
Duben 22Dub 22 Za 4tKč ani náhodou. Original je stejně Philips. Zkusil bych poptat zde https://www.automultimedia.cz/cz/shop/xenonove-svetlomety-dily-5/oem-9285410171-d5s-xenonova-vybojka-philips/ nebo zkusit na Allergu, tam je mají Philips za cca 1600 taky.
Duben 22Dub 22 Pozor, na dosti webech se vyskytuji fake Philips. Jsou to ty kolem 1500kc, bez krabicky, jen v takovem molitanu nebo pouzdre. Upraveno Duben 22Dub 22 od jirkash
Duben 22Dub 22 Nieco pohladaj napr. Amio? Alebo led vyskusat aj ked to je otazka ako to bude svietit. Napr: eshopbn.sk a zadaj D5S.
Duben 23Dub 23 Díky, šlo mi spíše o nějaké vaše zkušenosti, co jste brali a s čím jste spokojení. Nakonec jsem včera objednal tyhle https://www.ledpodsviceni.cz/d5s-d5r-g2/ snad budou svítit dobře a nebude problém na STK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.