Honza O. Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Zdravím, Dneska jsem si při vykládání nákupu z kufru auta všiml na jedné ze dvou vzpěr kufru poškozenou/prasklou plastovou krytku dané vzpěry viz. foto Zajímalo by mě co s tím jestli to nějak může ovlivňovat funkčnost případně zda li vyměnit celou vzpěru , pár vzpěr nebo jen samostatnou krytku pokud to vůbec jde. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 14. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Aha super díky , A jak si to myslel na funkci rostlináře? To jsem nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Mrkni na Vesničko má středisková a pochopíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 14. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Aha no super :) Jestli bude čas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 14. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Tak jsem se podíval na scénku z filmu uvedeného výše a pochopil jsem ... ;) Jinak vzpěry objednám a vyměním 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 To už jsem zažil na FI combi - ovšem těsně po záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Mam auto 3.5 roku a obcas mi viko v polovine zastavi a musim mu pomoci rukou. Pri vymnene oleje pri 60000 jsem to hlasil ,ale rekli ze jim to skodovka nenechala vymnenit. Ma nekdo zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.