Hammerdin Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 Ahoj všem, rád bych se zeptal na jednu maličkost, popřípadě zda se někdo nesetkal s něčím podobným. Mám SII, m.r. 2010, CBBB, 2.0 125kw, při kontrole hladiny oleje jsem zjistil, že jedna strana měrky značí množství dostatečné, tedy v horní třetině a druhá strana nedostatečné, tedy ve spodní třetině. (Samozřejmě měřeno na rovném povrchu) Kontrola byla provedena cca 1 týden od výměny. Tak nevím, zda olej doplnit či odsát, Děkuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 Já provádím měření tak, že měrku vytáhnu, otřu do hadru a pak teprve zasunu a vysunu a vidím kolik je oleje ...ono totiž vytáhnutí měrky jen tak nemusí odpovídat, proto ti to může ukazovat to, co ti to ukazuje, protože jinak není možné mít více "hladin" v jedné olejové vaně. Měřil si olej studený či zahřátý a pokud zahřátý tak po jaké době od dojezdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammerdin Vloženo 20. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 (editace) Ahoj měření jsem prováděl přesně tím způsobem, jak popisuješ, tedy měrku vytáhnu, otřu čistým hadrem, zasunu zpět, chviličku počkám a opětovně vytáhnu. Hladinu jsem měřil u oleje studeného, tím mám na mysli přes noc. Také mi nad tím zůstává rozum stát, můžu doložit fotografie pro lepší představu. Editováno: 20. Srpen 2018, autor: Hammerdin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.