kniknak Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Zdravím,hledám a nemohu najít nikde jestli někdo neměl problém s otviranim kufru tlačítkem u DSG nevim u jakého režimu by se měl kufr z auta otvírat ale zatím mě to nefunguje Neni třeba jen špatná pojistka? jeste sem se nanic nedívali,dneska sem to stihl přepsat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kniknak Vloženo 23. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Tak dik lidi za reakce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 A uz si to skusal? Mal si zapnute zapalovanie alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kniknak Vloženo 27. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Ahoj,měl sem nastartovane s P nebo i v N nebo i vyplí motor a zkoušel různé druhy mackani ale nereagovalo to. Nic méně sem nekde našel ze by to mohlo jít přes diagnostiku a v nastavení..Pomalu se k tomu dopracuji.. Nekdo něco o tom víte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Síkora Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Já dlouhodobě používám k zavírání kufru od řidiče výhradně hlasové ovládání a funguje výborně. Stačí zakřičet "Zavřít kufr" a po chvilce už manželka hlásí "Zavřeno".... Víc nepotřebuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kniknak Vloženo 27. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 před 5 hodinami, kniknak napsal: Ahoj,měl sem nastartovane s P nebo i v N nebo i vyplí motor a zkoušel různé druhy mackani ale nereagovalo to. Nic méně sem nekde našel ze by to mohlo jít přes diagnostiku a v nastavení..Pomalu se k tomu dopracuji.. Nekdo něco o tom víte ? přes VCDS se dostaněš na jednotku kufru (6D) V "Sercurity Access" (16) dáš kód 12345 a v "Adaptation" (10) si můžeš kouknou, co jak máš nastavené ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kniknak Vloženo 27. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Dekuji,super dam pak vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GIANT Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 V 20. 8. 2018 na 22:34, kniknak napsal: Zdravím,hledám a nemohu najít nikde jestli někdo neměl problém s otviranim kufru tlačítkem u DSG nevim u jakého režimu by se měl kufr z auta otvírat ale zatím mě to nefunguje Neni třeba jen špatná pojistka? jeste sem se nanic nedívali,dneska sem to stihl přepsat :) Ahoj, už to máš vyřešené?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fialamala Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 Mám stejný problém,vše funguje až na tlačítko v interieru u ř.páky.Pročítal jsem to tady ale nikde žádné vyřešení.Přispůsobení dle vcds je ok.Vyzkoušel jsem i jiné tlačítko,taky bez výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 V 9. 3. 2019 na 12:46, fialamala napsal: Mám stejný problém,vše funguje až na tlačítko v interieru u ř.páky.Pročítal jsem to tady ale nikde žádné vyřešení.Přispůsobení dle vcds je ok.Vyzkoušel jsem i jiné tlačítko,taky bez výsledku. Ahoj, vyřešil si to nějak? Pokud ano podělíš se prosím? díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 tak jsem všechny konektory odpojil profoukl nikde žádné známky oxidace, mezi tím jsem ještě vypojil baterku. složil a hle, funguje to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.