Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já třeba lepil ochrannou folii na kolo. Voda s trochou šamponu do rozprašovače a vše OK. Ještě doporučuji před saháním na lepidlo, odmastit prsty nějakým průmyslovým odmašťovačem, ne jen namočit vodou...

Vloženo

Navlhčil jsem to ručním rozprašovačem, voda s trochou jaru. Zhruba dvě-tři stříknutí na díl. A spíš než si odmašťovat prsty bych si vzal čistý "chirurgický" rukavice, stojí to pár korun a nezničíš si ruce 😃

Vloženo

Také hotovo 😁  Lepeno úplně na sucho metodou postupného odlepování zadní fólie, kterou jsem rozstříhal na několik dílů. Ani fén nebyl potřeba. Panel jsem před nalepením odmastil Prepem. Šlo to nad očekávání dobře a výsledek určitě stojí za to 👍 Ještě jednou díky @miklisek 

90E4B9D5-5FAC-44DE-B208-7D7BC798BD0A.jpeg

D1017C3A-9B29-4E86-82FB-3467F93A0B55.jpeg

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

@Martin R. a davi72,

kluci díky za radu, ale po té co jsem to sem napsal, tak se mi Martin (miklisek) ozval a jsme už domluveni, čeká se na zásilku z Ruska.

Ještě jednou díky...všem

• o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

A je to tady ,Číňan už má . (spíš turek)

https://www.aliexpress.com/item/1005002142265168.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.26242e0etRkrgt

Snímek obrazovky 2021-10-02 232218.png

Editováno: , autor: mapo27
přidání obrázku
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)
před 2 hodinami, davi72 napsal:

Koukám ...že ta verze z Ruska...je jednodušší na lepení...máš těch kusů nějak mnoho.Dej pak info ,jak to šlo a pasovalo.

Tady 4x kapsa + box mezi sedadly+boční strany kastlíku pod vypínačem světel+1x bok schránky před spolujezdcem , proto je toho tolik.

Pár videi instalací přímo výrobce - https://www.youtube.com/channel/UCpXDNcvzXde8XuuXJd8Ufnw

Karoqa tam zrovna nelepí.

Editováno: , autor: mapo27
Vloženo
V 4. 1. 2022 na 20:52, mapo27 napsal:

Zdravím všechny, koberce z Turecka jsou doma. DPH placeno u prodejce a přes celnici to prošlo. 👍 Tak že cenová cca 1300 Kč

Ahoj mapo27, docela mě zaujala nabídka tohoto prodejce, mám sice jiný model (Rapid, který má také v nabídce), ale moc mě zajímá tvůj dojem z materiálu. Je ten koberec kvalitní a nebude časem dělat třeba při luxuvání nějaký žmolky a tak? Zkoušels už třeba aspoň bez lepení jak ty tvary pasují? Na webu Aliexpress mají jeho výrobky vesměs kladné hodnocení, tak snad to bude OK. Pokud se ti to jeví také dobře, tak to také objednám a na jaře bude si s čím hrát :-)

Vloženo

Jj, ten Turek to tam včera večer na rychlo doplnil v návaznosti na můj dotaz přes Message centrum a má tam kraviny v překladu do ENG. Raději se ale s diskuzí přesuneme do sekce Rapid - sem to nepatří.

Vloženo
V 7. 1. 2022 na 9:18, tom01 napsal:

Ahoj mapo27, docela mě zaujala nabídka tohoto prodejce, mám sice jiný model (Rapid, který má také v nabídce), ale moc mě zajímá tvůj dojem z materiálu. Je ten koberec kvalitní a nebude časem dělat třeba při luxuvání nějaký žmolky a tak? Zkoušels už třeba aspoň bez lepení jak ty tvary pasují? Na webu Aliexpress mají jeho výrobky vesměs kladné hodnocení, tak snad to bude OK. Pokud se ti to jeví také dobře, tak to také objednám a na jaře bude si s čím hrát :-)

Čauky ,po přiložení na tapec i s tím krycím papírem to sedí tvarově dobře. Materiál vypadá podobně jako je origo z výroby v kastlíku před spolujezdcem. Co bude dělat do budoucna nikdo neví.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...