provit Vloženo 28. Duben 2021 Sdílet Vloženo 28. Duben 2021 To jsi vlhčil ručním rozprašovačem? Použil si také trochu jaru nebo jenom samotnou vodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 28. Duben 2021 Sdílet Vloženo 28. Duben 2021 Já třeba lepil ochrannou folii na kolo. Voda s trochou šamponu do rozprašovače a vše OK. Ještě doporučuji před saháním na lepidlo, odmastit prsty nějakým průmyslovým odmašťovačem, ne jen namočit vodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 29. Duben 2021 Sdílet Vloženo 29. Duben 2021 Navlhčil jsem to ručním rozprašovačem, voda s trochou jaru. Zhruba dvě-tři stříknutí na díl. A spíš než si odmašťovat prsty bych si vzal čistý "chirurgický" rukavice, stojí to pár korun a nezničíš si ruce 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Také hotovo 😁 Lepeno úplně na sucho metodou postupného odlepování zadní fólie, kterou jsem rozstříhal na několik dílů. Ani fén nebyl potřeba. Panel jsem před nalepením odmastil Prepem. Šlo to nad očekávání dobře a výsledek určitě stojí za to 👍 Ještě jednou díky @miklisek 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Tak jsem se konečně dokopal do nalepení čalounění těch kapes ve dveřích. Šlo to dobře. Hoďka práce. Dík za rady. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pecolda Vloženo 21. Červen 2021 Sdílet Vloženo 21. Červen 2021 @miklisek, ahoj, bylo by možné dodat textilní sadu pro Karoqa? Díky předem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjap Vloženo 21. Červen 2021 Sdílet Vloženo 21. Červen 2021 Ahoj, také bych se připojil k dotazu ohledně dodání textilní sady, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elback Vloženo 21. Červen 2021 Sdílet Vloženo 21. Červen 2021 Ja by som sa tiez pridal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver1 Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Ahoj! Taky bych poprosil @miklisek o jednu sadu, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Objednával to Mirek (miklisek) z Ruska. Byla to objednávka pro více lidí. Aby se to vyplatilo co se týče poštovného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 @Pecolda a spol. napište mu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pecolda Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 @Martin R. a davi72, kluci díky za radu, ale po té co jsem to sem napsal, tak se mi Martin (miklisek) ozval a jsme už domluveni, čeká se na zásilku z Ruska. Ještě jednou díky...všem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 2. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 (editace) A je to tady ,Číňan už má . (spíš turek) https://www.aliexpress.com/item/1005002142265168.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.26242e0etRkrgt Editováno: 4. Říjen 2021, autor: mapo27 přidání obrázku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Přidám se s žádostí také o jednu sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Na aliexpresu se nechá objednat přes nějakého Turka. Zatím tam nejsou žádné recenze, tak asi počkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Zdravím všechny, koberce z Turecka jsou doma. DPH placeno u prodejce a přes celnici to prošlo. 👍 Tak že cenová cca 1300 Kč 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Koukám ...že ta verze z Ruska...je jednodušší na lepení...máš těch kusů nějak mnoho.Dej pak info ,jak to šlo a pasovalo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 (editace) před 2 hodinami, davi72 napsal: Koukám ...že ta verze z Ruska...je jednodušší na lepení...máš těch kusů nějak mnoho.Dej pak info ,jak to šlo a pasovalo. Tady 4x kapsa + box mezi sedadly+boční strany kastlíku pod vypínačem světel+1x bok schránky před spolujezdcem , proto je toho tolik. Pár videi instalací přímo výrobce - https://www.youtube.com/channel/UCpXDNcvzXde8XuuXJd8Ufnw Karoqa tam zrovna nelepí. Editováno: 4. leden 2022, autor: mapo27 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 Jak to vypadá s dodávkou výplní z ruska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 První zásilka je na cestě, uvidíme kolik bude clo a DPH z Ruska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 OK dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 V 4. 1. 2022 na 20:52, mapo27 napsal: Zdravím všechny, koberce z Turecka jsou doma. DPH placeno u prodejce a přes celnici to prošlo. 👍 Tak že cenová cca 1300 Kč Ahoj mapo27, docela mě zaujala nabídka tohoto prodejce, mám sice jiný model (Rapid, který má také v nabídce), ale moc mě zajímá tvůj dojem z materiálu. Je ten koberec kvalitní a nebude časem dělat třeba při luxuvání nějaký žmolky a tak? Zkoušels už třeba aspoň bez lepení jak ty tvary pasují? Na webu Aliexpress mají jeho výrobky vesměs kladné hodnocení, tak snad to bude OK. Pokud se ti to jeví také dobře, tak to také objednám a na jaře bude si s čím hrát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Bacha, u koberce pro RAPID nesouhlasí popis, je tam popis, že je to pro SCALU.... A podle fotek to nevypadá úplně přesně řezané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Jj, ten Turek to tam včera večer na rychlo doplnil v návaznosti na můj dotaz přes Message centrum a má tam kraviny v překladu do ENG. Raději se ale s diskuzí přesuneme do sekce Rapid - sem to nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 V 7. 1. 2022 na 9:18, tom01 napsal: Ahoj mapo27, docela mě zaujala nabídka tohoto prodejce, mám sice jiný model (Rapid, který má také v nabídce), ale moc mě zajímá tvůj dojem z materiálu. Je ten koberec kvalitní a nebude časem dělat třeba při luxuvání nějaký žmolky a tak? Zkoušels už třeba aspoň bez lepení jak ty tvary pasují? Na webu Aliexpress mají jeho výrobky vesměs kladné hodnocení, tak snad to bude OK. Pokud se ti to jeví také dobře, tak to také objednám a na jaře bude si s čím hrát :-) Čauky ,po přiložení na tapec i s tím krycím papírem to sedí tvarově dobře. Materiál vypadá podobně jako je origo z výroby v kastlíku před spolujezdcem. Co bude dělat do budoucna nikdo neví. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.