Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To jsi vlhčil ručním rozprašovačem? Použil si také trochu jaru nebo jenom samotnou vodu?

Já třeba lepil ochrannou folii na kolo. Voda s trochou šamponu do rozprašovače a vše OK. Ještě doporučuji před saháním na lepidlo, odmastit prsty nějakým průmyslovým odmašťovačem, ne jen namočit vodou...

Navlhčil jsem to ručním rozprašovačem, voda s trochou jaru. Zhruba dvě-tři stříknutí na díl. A spíš než si odmašťovat prsty bych si vzal čistý "chirurgický" rukavice, stojí to pár korun a nezničíš si ruce 😃

Také hotovo 😁  Lepeno úplně na sucho metodou postupného odlepování zadní fólie, kterou jsem rozstříhal na několik dílů. Ani fén nebyl potřeba. Panel jsem před nalepením odmastil Prepem. Šlo to nad očekávání dobře a výsledek určitě stojí za to 👍 Ještě jednou díky @miklisek 

90E4B9D5-5FAC-44DE-B208-7D7BC798BD0A.jpeg

D1017C3A-9B29-4E86-82FB-3467F93A0B55.jpeg

• 2 týdny později...

Tak jsem se konečně dokopal do nalepení čalounění těch kapes ve dveřích. Šlo to dobře. Hoďka práce. Dík za rady.

8D2CA68F-3C44-4926-A86F-992F7B180733.jpeg

E89971D0-F59E-430B-9490-26B589E7D927.jpeg

• 1 měsíc později...

@miklisek, ahoj, bylo by možné dodat textilní sadu pro Karoqa? Díky předem....

Ahoj, také bych se připojil k dotazu ohledně dodání textilní sady, děkuji

Ja by som sa tiez pridal

Ahoj!

Taky bych poprosil @miklisek o jednu sadu, děkuji.

Objednával to Mirek (miklisek) z Ruska. Byla to objednávka pro více lidí. Aby se to vyplatilo co se týče poštovného. 

@Martin R. a davi72,

kluci díky za radu, ale po té co jsem to sem napsal, tak se mi Martin (miklisek) ozval a jsme už domluveni, čeká se na zásilku z Ruska.

Ještě jednou díky...všem

• 3 měsíce později...

A je to tady ,Číňan už má . (spíš turek)

https://www.aliexpress.com/item/1005002142265168.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.26242e0etRkrgt

Snímek obrazovky 2021-10-02 232218.png

Upraveno od mapo27
přidání obrázku

• 2 týdny později...

Přidám se s žádostí také o jednu sadu.

Na aliexpresu se nechá objednat přes nějakého Turka. Zatím tam nejsou žádné recenze, tak asi počkám...

• 2 měsíce později...

Zdravím všechny, koberce z Turecka jsou doma. DPH placeno u prodejce a přes celnici to prošlo. 👍 Tak že cenová cca 1300 Kč

IMG_20220104_203643.thumb.jpg.55f8ce1461ca44d7495f21fb0552f8be.jpgIMG_20220104_203659.thumb.jpg.5de1bdd99009a354fbcbf0bfc25bb099.jpg

Koukám ...že ta verze z Ruska...je jednodušší na lepení...máš těch kusů nějak mnoho.Dej pak info ,jak to šlo a pasovalo.

před 2 hodinami, davi72 napsal:

Koukám ...že ta verze z Ruska...je jednodušší na lepení...máš těch kusů nějak mnoho.Dej pak info ,jak to šlo a pasovalo.

Tady 4x kapsa + box mezi sedadly+boční strany kastlíku pod vypínačem světel+1x bok schránky před spolujezdcem , proto je toho tolik.

Pár videi instalací přímo výrobce - https://www.youtube.com/channel/UCpXDNcvzXde8XuuXJd8Ufnw

Karoqa tam zrovna nelepí.

Upraveno od mapo27

Jak to vypadá s dodávkou výplní z ruska?

První zásilka je na cestě, uvidíme kolik bude clo a DPH z Ruska.

OK dík za info.

V 4. 1. 2022 na 20:52, mapo27 napsal:

Zdravím všechny, koberce z Turecka jsou doma. DPH placeno u prodejce a přes celnici to prošlo. 👍 Tak že cenová cca 1300 Kč

Ahoj mapo27, docela mě zaujala nabídka tohoto prodejce, mám sice jiný model (Rapid, který má také v nabídce), ale moc mě zajímá tvůj dojem z materiálu. Je ten koberec kvalitní a nebude časem dělat třeba při luxuvání nějaký žmolky a tak? Zkoušels už třeba aspoň bez lepení jak ty tvary pasují? Na webu Aliexpress mají jeho výrobky vesměs kladné hodnocení, tak snad to bude OK. Pokud se ti to jeví také dobře, tak to také objednám a na jaře bude si s čím hrát :-)

Bacha, u koberce pro RAPID nesouhlasí popis, je tam popis, že je to pro SCALU.... A podle fotek to nevypadá úplně přesně řezané. 

Jj, ten Turek to tam včera večer na rychlo doplnil v návaznosti na můj dotaz přes Message centrum a má tam kraviny v překladu do ENG. Raději se ale s diskuzí přesuneme do sekce Rapid - sem to nepatří.

V 7. 1. 2022 na 9:18, tom01 napsal:

Ahoj mapo27, docela mě zaujala nabídka tohoto prodejce, mám sice jiný model (Rapid, který má také v nabídce), ale moc mě zajímá tvůj dojem z materiálu. Je ten koberec kvalitní a nebude časem dělat třeba při luxuvání nějaký žmolky a tak? Zkoušels už třeba aspoň bez lepení jak ty tvary pasují? Na webu Aliexpress mají jeho výrobky vesměs kladné hodnocení, tak snad to bude OK. Pokud se ti to jeví také dobře, tak to také objednám a na jaře bude si s čím hrát :-)

Čauky ,po přiložení na tapec i s tím krycím papírem to sedí tvarově dobře. Materiál vypadá podobně jako je origo z výroby v kastlíku před spolujezdcem. Co bude dělat do budoucna nikdo neví.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.