Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Měl jsem před totální havárií (100% viny má viník) Octavii 1,9 TDI Tour. Používal jsem ETKU 8  pro náhradní díly (dosud fungující s aktualizacemi) a dílenské postupy ElsuWin s databází Škoda 2012. Nyní jsem koupil Fabii 1,2 TSI 66 kW. 

Neporadíte, jaký software je pro tento typ vozu místo ElsyWin ? Údajně databáze vyšší, než Škoda 2012 neexistuje.  

Mozes si na jeden den predplatit online dielensku prirucku ErWin a stiahnut si v PDF celu dielensku. Cena na den sa pohybuje okolo 30 €. Taktiez to bude trosku pracne, lebo oficialne to nieje urcene na stiahnutie, ale s pomocou tlace do PDF to vies ulozit. Ale hovorim zaberie to hodnu cast dna, kym to vsetko postahujes. Ale ina moznost si myslim velmi nieje. 

pro nový modely už v erwinu klasická dílenská příručka ve formě PDFka není )aspoň jsem ji nenasel( .. ale jsou tam jen jednotlivé listy, které musíš stahovat ručně. 

Ono tam snad nikdy ani jinak nebylo. DP nešla stáhnout v celku, ale jen po jednotlivých částech. Nicméně v češtině na to tam ŠA už nějaký čas kašle. Ale třeba německy se tam ještě něco aktuálnějšího najde.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.