Publikováno Září 1, 20187 r Měl jsem před totální havárií (100% viny má viník) Octavii 1,9 TDI Tour. Používal jsem ETKU 8 pro náhradní díly (dosud fungující s aktualizacemi) a dílenské postupy ElsuWin s databází Škoda 2012. Nyní jsem koupil Fabii 1,2 TSI 66 kW. Neporadíte, jaký software je pro tento typ vozu místo ElsyWin ? Údajně databáze vyšší, než Škoda 2012 neexistuje.
Září 6, 20187 r Mozes si na jeden den predplatit online dielensku prirucku ErWin a stiahnut si v PDF celu dielensku. Cena na den sa pohybuje okolo 30 €. Taktiez to bude trosku pracne, lebo oficialne to nieje urcene na stiahnutie, ale s pomocou tlace do PDF to vies ulozit. Ale hovorim zaberie to hodnu cast dna, kym to vsetko postahujes. Ale ina moznost si myslim velmi nieje.
Září 6, 20187 r pro nový modely už v erwinu klasická dílenská příručka ve formě PDFka není )aspoň jsem ji nenasel( .. ale jsou tam jen jednotlivé listy, které musíš stahovat ručně.
Září 6, 20187 r Ono tam snad nikdy ani jinak nebylo. DP nešla stáhnout v celku, ale jen po jednotlivých částech. Nicméně v češtině na to tam ŠA už nějaký čas kašle. Ale třeba německy se tam ještě něco aktuálnějšího najde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.