johnxx Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Nevím jestli je to normální nebo ne ale: 1.zajímá mě, jestli má být osvícený panel, kde se nachází knoflíky na regulaci větráku vzduchu v autě, nebo tam mám jen prasklou žárovku 2.kontrolka v O1 rozsvícených světel taky standartně není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Podsvícení regulace topení a ventilátoru má svítit. Asi prasklá žárovka jak píšeš. Signalizace rozsvícených světel v O1 je, ale pouze kontrolkou pro parkovací světla. Symbol potkávacích tam asi není. Teda já ho nemám a v práci máme tři O1 před faceliftem a ty to taky nemaj a jednu po faceliftu a ta to má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 18. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 To jsem rád, že to tam dole má svítit, ale zkoušel jsem to tam pod rádiem trošku kuchat, ale zasekl jsem se tam, dál už jsem nevěděl co povolit, ještě se mrknu do DP. Na tu signalizaci se taky mrknu, nic mi tam nesviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 To jsem rád, že to tam dole má svítit, ale zkoušel jsem to tam pod rádiem trošku kuchat, ale zasekl jsem se tam, dál už jsem nevěděl co povolit, ještě se mrknu do DP.Na tu signalizaci se taky mrknu, nic mi tam nesviti Tady návod jak tu žárovku vyměnit http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 To jsem rád, že to tam dole má svítit, ale zkoušel jsem to tam pod rádiem trošku kuchat, ale zasekl jsem se tam, dál už jsem nevěděl co povolit, ještě se mrknu do DP.Na tu signalizaci se taky mrknu, nic mi tam nesviti Tady návod jak tu žárovku vyměnit http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm zdar Mam malej problem zaboha nemuzu ten ovladac vytahnout. Jednou se mi to uz povedlo, ale ted at to zkousim vetsi silou, porad to nejde. Neni tam este nejaka pojistka? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 To jsem rád, že to tam dole má svítit, ale zkoušel jsem to tam pod rádiem trošku kuchat, ale zasekl jsem se tam, dál už jsem nevěděl co povolit, ještě se mrknu do DP.Na tu signalizaci se taky mrknu, nic mi tam nesviti Tady návod jak tu žárovku vyměnit http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm zdar Mam malej problem zaboha nemuzu ten ovladac vytahnout. Jednou se mi to uz povedlo, ale ted at to zkousim vetsi silou, porad to nejde. Neni tam este nejaka pojistka? Dik. ne nic tam neni , musis opravdu jen dat do polohy 2 a zatahnout... to johnxx - mrl jsem r.v. 97 a tam nebyl rozdil jestli svitis parkovackama nebo hlavnima - stejna kontrolka... a ted mam r.v. 2000 a kdyz das parkovacky tak se ti rozsviti odsviceni budiku a ovladacu, kdyz das hlavni tak se ti rozsviti i kontrolka potkavacich svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 4johnxx Dneska jsem měl rozebraný budíky. Mám rok 98 a symbol pro potkávací světla na budíkách je hned pod parkovačkama. Jenom není osazenej žárovkou. Bohužel ji nemám abych vyzkoušel jestli to funguje. Pokud ji seženu tak dám vědět jestli to funguje, pokud tady není někdo kdo to má odzkoušené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Tak jsem zkusil prohodit žárovku v parkovaček do potkávaček a nefunguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Tak jsem zkusil prohodit žárovku v parkovaček do potkávaček a nefunguje to. nee makat to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Tak všem díky za rady, zítra na to vše mrknu, ještě že je tu tak skvělé fórum, bez vás bych zůstal asi u mé staré 120tky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Podsvícení regulace topení a ventilátoru má svítit. Asi prasklá žárovka jak píšeš. Signalizace rozsvícených světel v O1 je, ale pouze kontrolkou pro parkovací světla. Symbol potkávacích tam asi není. Teda já ho nemám a v práci máme tři O1 před faceliftem a ty to taky nemaj a jednu po faceliftu a ta to má. Je to přesně tak. Mám po faceliftu, kámoš před. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Je pravda, že symbol pro potkávací světla na starém typu palubních desek je, ale není propojen do svazku. Já jsem natáhl drát od pojistkovky z potkávacích světel na tu novou žárovku a bez problémů mi to funguje. Tzn nad sebou mám kontrolku potkávacích světel a obrysových. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Je pravda, že symbol pro potkávací světla na starém typu palubních desek je, ale není propojen do svazku. Já jsem natáhl drát od pojistkovky z potkávacích světel na tu novou žárovku a bez problémů mi to funguje. Tzn nad sebou mám kontrolku potkávacích světel a obrysových. To taky zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 27. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Zkoušel jsem vytáhnou ten knoflík od větráku na poloze 2 ale marně, drží a nejde ven.Nechci to páčit, abych to náhodou neulomil.Jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 dnes jsem vytahoval žárovičku s panelu A/C a za boha to nešlo. vzal jsem pak kousek izolačky omotal a vyskokla jak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b00n Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Ahoj, zarovicku se mi vytahnout podarilo, ale nevim co to je za typ - oznaceni na ni je smazane. A nevite jestli se da koupit v krame typu bauhaus/hornbach nebo mam jit pro ni radsi primo do skoda servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b00n Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ty jsi supermarketový maniak ? Zajdi do obchodu s autodíly a oni by již měli vědět co tam patří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b00n Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Mam je kousek od baraku a obcas v nich neco kupuju, takze je to pro me vyhodnejsi, nez jet do skodovky nebo do spec. obchodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 22. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Jak se dostanu k těm žárovkam?Knoflik ventilatoru do polohy 2 a vytáhnout, ale když mě to vůbec nejde, jak to mam vypacit, abych to nezničil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Jak se dostanu k těm žárovkam?Knoflik ventilatoru do polohy 2 a vytáhnout, ale když mě to vůbec nejde, jak to mam vypacit, abych to nezničil? Chvili s tim bojuj, ono to povoli, vcera sem se ve dvouch Octach, moc to neslo, ale nakonec jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 22. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 bojoval jsem asi po 5 a porad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Snazil jsem se to povytahnout a pak to tahat ven a zaroven tlacit nahoru a dolu, po chvili to slo, zadnej dalsi figl tam asi neni, jen to na necem drzi. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7167 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob111cz Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 ja ji koupil normalne na benzince........dokonce sem ji rozmackl klestema pri vytahovani tak sem tam prisel jen asi s 1 cm kouskem s tema kontaktama...jen se na to podivala a dala mi za 7 kc druhou a jede to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.