Přejít na obsah

b00n

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení b00n

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. b00n

    Klíče

    Vim, ze jsem tam jednou volal a rekli mi, ze na 01 imo udelat neumi.
  2. Ale oni troubi temer nonstop.
  3. K tomu humvee: Amiky jako narod fakt nemusim a jejich zahranicni politiku uz vubec ne, ale zamyslel se nekdo z vas proc to delaji? Kdyz vis, ze tvoje kamarady sejmuli iracani naprosto stejnou taktikou - zablokovat humvee v doprave a ze strechy vypalit raketometem na jistotu - tak si priste az pojedes pres Bagdad rozmyslis zustavat zaseklej v zacpe. Nechci je nijak obhajovat, urcite se jim to vymsti, protoze bezni iracani je kvuli tomu budou vic a vic nenavidet, jenom si myslim, ze veci nejsou vzdycky tak cernobily, jak se na prvni pohled muzou zdat. Ono se to jinak posuzuje kdyz sedis doma za pocitacem a jinak, kdyz vis ze te muze magor kdykoliv vyhodit do vzduchu, nebo te chytne a ureze ti hlavu pred celym svetem.
  4. Mam je kousek od baraku a obcas v nich neco kupuju, takze je to pro me vyhodnejsi, nez jet do skodovky nebo do spec. obchodu.
  5. Ahoj, zarovicku se mi vytahnout podarilo, ale nevim co to je za typ - oznaceni na ni je smazane. A nevite jestli se da koupit v krame typu bauhaus/hornbach nebo mam jit pro ni radsi primo do skoda servisu?
  6. Me se kombi libi vic a nasemu irskemu setru taky.
  7. b00n

    Zatuhlé stěrače

    Mam 2001 a bylo to fest srostly, takze asi tak.
  8. b00n

    Zatuhlé stěrače

    No tak se me to nakonec podarilo rozdelat, ocistil jsem to a dal tam tunu vazeliny, snad to nejakej ten rok vydrzi. Ale byl to fakt porod to rozdelat, bylo to uvnitr fest zarezly.
  9. b00n

    Zatuhlé stěrače

    Tak ja to jeste zkusim, ale je to asi uz hodne zarostly.
  10. b00n

    Zatuhlé stěrače

    Mam stejnej problem - zatuhle sterace. Vyndal jsem ven cele prepakovani i s motorkem, ale nedari se mi to rozebrat, abych to mohl ocistit a promaznout vazelinou. Poradite nekdo jak no to?
  11. Mam Elegance 2001 a taky ho tam nemam. Za kolik se da ten standartni drzak poridit?
  12. Poskozeny sklo ti ale nepojisti, to by tak delal kazdej...
  13. Presne tak, je to naprosto jednoduchy. Staci kdyz servis ma smlouvu s tvoji pojistovnou a ty se nemusis vubec o nic starat. Navic nektery servisy ti za to ze jim udelas kseft, daji oficialni provizi nebo dalnicni znamku. Ja jsem ted menil celni sklo, o nic jsem se nestaral, vsechno vyridil servis a jeste jsem dostal provizi 600,- (10%)
×
×
  • Vytvořit nový...