sparco Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 Zdravím, jedná se o OII rv. 2005 2.0TDI, po výměně zadních kotoučů a destiček se rozstvítila kontrolka ABS, ESP a blikala ruční brzda (do té doby nikdy nic). Po prudkém brždění a opětovném nastartování všechno zhaslo. Pak je pár dní klid, ale občas se stane to samé a pomůže jedině párkrát nastartovat. Kamarád v servisu (má teda jenom takovou tu malou diagnostiku) zjišťoval pamět závad a ta je prázdná ikdyž ty kontrolky zrovna svítí. Nesetkal se prosím někdo s takovým problémem? Všude jsem hledal ale nemůžu se dopídit kde by mohl být problém. Díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludom Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 zdar, tak toto mi presne spravilo v sobotu ráno. potom po hodine čo som bol nakupovať, tak to už prestalo.... môžem sa pripraviť na to, že sa to bude opakovať....hm a to som nerobil s brzdami nič. ked budem mať čas, tak to napichnem na VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Nějaké čidlo ABS...Diagnostika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guffy Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 Nazdárek.. měl jsem úplně stejném problém a závada byla na drátech u pravého předního kola. Je tam čidlo, který tohle všechno ovlivňuje, zkus se podívat, jestli nemáš poškozenej kabel k čidlu, nebo samotné čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patriiik Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Zdravim. Mam octavku 2 facelift 2009 1.4 tsi.Mam problem.Z niceho nic se mi rozsvitily kontrolky Abs Esp a blika rucni brzda.Nevite nekdo cim to muze byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 1. Název tématu "Pomoc" zakazují pravidla fora. Jelikož je na foru stejné téma, tak jsem je sloučil. 2. Bez řádné diagnostiky neočekávej relevantní odpověď. 3. Nějaké další příznaky závady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarousek17 Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Ahoj, mám podobný problém. A spíše bych chtěl znát odpověď na otázku, zda mohou být i další příčiny. Jelikož.. moje Octávka II 2006 (1.9 77kW) má po koupi několik chyb. Jednou z nich je zminěné ABS, ESP a blikání "ručky". VAG ukazuje 4 chyby - přesně si nepamatuji - obě zadní kola mají chyby s čidlem ABS, každé "kolo", čidlo má dvě chyby. Jedna je mechanická a druhá.. mechanická sporadická, nějak tak. Je mi jasné, že je třeba vyřešit ta čidla. Nicméně, když si dám ve Vagu měřené hodnoty, ukazují všechna čidla 0 - 2 km/h. Rozjedu se a do 20km/h ukazují stejně, v pohodě. Pak se rozsvítí ABS + ESP a někdy součastně s nimi, někdy později a při trochu vyšší rychlosti ona "ručka". V tu chvíli přestane jednotka ABS s Vagem komunikovat. Může to být taktéž špatná jednotka ABS? pokud se "odpojí", přestane komunikovat nebo to dělají ta čidla? Chyba G85 je z volantu a zajímalo by mě, jestli bude mít vliv na činnost ESP po opravě zmíněných závad? (Snad jsem odpověď na tuto otázku nepřehlédl při pročítání pár fór.) 00290 - ABS snimac otacek kola vzadu vlevo (G46) 003 - mechanicka chyba - Sporadická 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 000 - - Budu vděčný za jakékoliv případné odpovědi!! Předem děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 (editace) Tato chyba snimace G85 se bezne objevuje po odpojeni baterie a sama zmizi po velmi kratke jizde. Neodpojoval jsi baterii? Editováno: 12. Září 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Fujis Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Zdravim tu, potreboval bych poradit jestli nekdo nema napad nebo kdo by nekoho doporučil aby mi pomohl. Koupil jsem OII r. 2005 1.9tdi 77kw a sviti asb, esp a blika vykricnik kazdy start jak da rozum. Stale pise jen v abs chyba 01044 ridici jednotka spatne kodovana-008 neverohodnysignal. jednotka nakodovana spravne a z meho okoli uz nikdo nema napady dekuji moc budu rad za kazdy napad radu pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 a jake tam mas kodovani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Fujis Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Zkouselo se vsechny kody na jake to je vsechny kody prijaty a stale nic jizdni test take zkousely delat ani je to do toho nepusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flegmatik69 Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 (editace) Ja mam zas taky problem na Octavii 2 1.9 77kw 2005. Tak k veci : svietilo mi abs ag ukazal lave zadne koleso, vymenil sa snimac a vsetko bolo oki. Po 2 tyzdnoch po odstaveni auta a naslednom nastartovani sa mi rozsvietilo: Abs, asr, kontrolka volantu na zlto, kontrolka motora, neukazuje rychlost, nepripocitava kilometre, a ukazovatel nafty zije svoj vlastny zivot. Vag ukazal vela chyb ale hlavna bola ze sa nevedel spojit s Abs riadiacou jednotkou. Tak teraz kde mam zacat pri tom vsetkom? Editováno: 12. Září 2019, autor: flegmatik69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Jestli to dva týdny stálo a před tím to bylo OK: a) nemáš "rozbitou" nebo "mrvou" baterii? b) kabely si kontroloval? Jestli si je nedala nějaká kuna jako zákusek po večeři? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flegmatik69 Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Ono to 2 tyzdne jazdilo bez problémov odparkoval som auto a o hodinu som ho zas nastartoval a bum vsetko sa rozsvietilo. Skontroloval som poistky a boli ok. Preco vag pise ze sa nevie spojit s riadiacou jednotkou abs? Ved auto sa pokazilo ked stalo :D ani mokro nebolo ze by voda alebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanSed Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Zdravím, už pár dnů mě zlobí moje eresa. Z ničeho nic se rozsvítí kontrolka ABS, ESP, ručka, airbag, tlak v pneu za doprovodu 3 hlasitých pípnutí. Někdy to neudělá vůbec, někdy se to rozsvítí hned po nastartování. Nevíte čím by to mohlo být? Jo a na diagnostice mi to nic neukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Nesmysl, kontrolka je jen info o chybě zapsané v paměti, takže chyba tam nějaká být musí. Asi děláš něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanSed Vloženo 6. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2019 V 13. 9. 2019 na 13:42, flegmatik69 napsal: Ono to 2 tyzdne jazdilo bez problémov odparkoval som auto a o hodinu som ho zas nastartoval a bum vsetko sa rozsvietilo. Skontroloval som poistky a boli ok. Preco vag pise ze sa nevie spojit s riadiacou jednotkou abs? Ved auto sa pokazilo ked stalo :D ani mokro nebolo ze by voda alebo co ? A víš už co bylo příčinou? Mám uplně stejný problém totiž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WénaWole Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Hoši na Octě to dělá kontakt pro čerpadlo ABS na pojistkách baterie, který je zaoxidovaný.Stačí ta šedá patina na plíšku a je problém na světě...(odpojit baterii, demontovat pojistku a očistit smirkem, i ty očka, ošetřit uhlikovou vazelinou ) Potom je konektor k abs pod baterií, takže pokud se to objeví po demontáži a montáži baterie, tak je to v konektoru pod baterií(rozpojit , vyčistit kontaktolem, nebo sprejem na kontakty, vyfoukat stl. vzduchem a zapojit. ) a jinak to ještě můze být kostra čerpadla ABS přímo u něj. vyčistit , natřít uhlíkovou pastou a znovu připevnit.) Pokud nejsou závady v jednotce ohl. snímače rychlosti otáčení kola ( čidla abs ), kde býva zakopanej pes ve znečištěném kroužku a filmu na snímači. Pak je to stopro tady. Vyčistit a vymazat pamět závad ABS. Dělalo mě to samé- u mě to byla zaoxidovaná patice na pojistce na baterii, pro jisotu jsem vyfoukal stl. vzduchem i tachokroužky na kolech u čidel abs. Tak ať se daří. Wéna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukin1988 Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Zdarec mam tez problem mam audi a4 s-line 2.5tdi a kdyz se zahreje rozsviti se na me abs a na velke obrazovce vykricnik jinak mi padne tachometr a nejde parkovaci sistem a par prkotin v aute poradite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 To myslíš vážně? Podívej se, kam co píšeš... Obrať se na nějaké Audi forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukin1988 Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 Jeee sorry omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 (editace) Ahoj na oct.2 fl 2009 mi svítí ABS a ESP. V chybách je napsané chybné napájení jednotky abs. Asi před třemi lety jsem byl na svolávačce právě kvůli chybě ukostření této jednotky. Nemáte s tím zkušenosti? Které ukostření by se mělo očistit? (při svolávačce pouze upravili software). Většina mechaniků mě posílá rovnou do Škodovky. Ještě než s tím posypu do škodovky a tam mi vymění půl auta za bambilión, tak vás poprosím o názory, případné zkušenosti. Díky moc tak se omlouvám, ještě to řeším na vlákně Editováno: 26. Listopad 2020, autor: Kvakin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 (editace) Ahoj všem. Před časem se mi při průjezdu zatáčkou rozsvítily kontrolky ABS, ESP a bliká ruční brzda. Načetl jsem chybu aplikací Carrista, foto v příloze, poté jsem ji vymazal a jezdil dál bez problému. Teď jak napadl sníh, tak při brždění se to opět rozsvítilo. Byl jsem ve škodovce, tam to napíchli na VAG a ukázalo jim to řídící jednotka ABS elektrika sporadická nic víc. Takže taky nevědí. Závadu smazali. Pak jsem jel testovat ABS na sníh, chvilku to fungovalo jak má a pak se opět rozsvítili kontrolky. Po načtení Carristou ta samá závada. Děkuji za každou radu. Editováno: 8. Únor 2021, autor: Frygo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik123 Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Ja mam zas taky problem na Octavii 2 1.9 77kw 2005. Tak k veci : svietilo mi abs ag ukazal lave zadne koleso, vymenil sa snimac a vsetko bolo oki. Po 2 tyzdnoch po odstaveni auta a naslednom nastartovani sa mi rozsvietilo: Abs, asr, kontrolka volantu na zlto, kontrolka motora, neukazuje rychlost, nepripocitava kilometre, a ukazovatel nafty zije svoj vlastny zivot. Vag ukazal vela chyb ale hlavna bola ze sa nevedel spojit s Abs riadiacou jednotkou. Tak teraz kde mam zacat pri tom vsetkom? Mám stejný problém, jen diagnostika nehlásí žádné chyby. Přišel někdo na řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bopul Vloženo 30. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2021 Zdravím, během jízdy se mi rozsvítila kontrolka ABS, ESP, servo,ruční brzda a auto spadlo do nouzaku. Na diagnostice to ukázalo spoustu chyb viz foto.Pojistky jsem kontroloval a jsou všechny v poradku.Potýkal se někdo se stejným problémem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.