JanSuk Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 (editace) Zdravím, koupil jsem starší Octavii III a nyní zjistil, že mi nefunguje elektrika na tažném. Dle (neautorizovaného) servisu jde o poškozenou řídící jednotku tažného. Nová prý 8T, celá elektroinstalace (včetně ECU) 3,5T - nechápu. Teď k problému. Po demontáži ECU a zaslání na diagnostiku mi nefungují parkovací senzory což mi přijde logické, ale překvapilo mě že auto hlásí závadu na systému start / stop. V tom už žádnou souvislost nevidím. Má někdo představu jestli to s demontáží řídící jednotky tažného může souviset? Chci se jen uklidnit, že nejde o další poruchu, popřípadě že technik v servise něco na autě nepoškodil..tzn, až se řídící jednotka vrátí, chyba zmizí. Díky Editováno: 19. Září 2018, autor: JanSuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 SS systém nevypíná motor, pokud je zvýšený odběr proudu. Když je připojený přívěs, tak jeho napájení znamená ten zvýšený odběr. A řízení SS si asi bere data o připojení přívěsu právě z řídící jednotky tažného. Takže by to teoreticky neměla být další porucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuk Vloženo 19. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2018 17 hours ago, JanSuk said: Ok, to zní rozumně. Tak počkám a snad to bude v pořádku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.