Publikováno Září 18, 20186 r Zdravím, koupil jsem starší Octavii III a nyní zjistil, že mi nefunguje elektrika na tažném. Dle (neautorizovaného) servisu jde o poškozenou řídící jednotku tažného. Nová prý 8T, celá elektroinstalace (včetně ECU) 3,5T - nechápu. Teď k problému. Po demontáži ECU a zaslání na diagnostiku mi nefungují parkovací senzory což mi přijde logické, ale překvapilo mě že auto hlásí závadu na systému start / stop. V tom už žádnou souvislost nevidím. Má někdo představu jestli to s demontáží řídící jednotky tažného může souviset? Chci se jen uklidnit, že nejde o další poruchu, popřípadě že technik v servise něco na autě nepoškodil..tzn, až se řídící jednotka vrátí, chyba zmizí. Díky Upraveno Září 19, 20186 r od JanSuk
Září 18, 20186 r SS systém nevypíná motor, pokud je zvýšený odběr proudu. Když je připojený přívěs, tak jeho napájení znamená ten zvýšený odběr. A řízení SS si asi bere data o připojení přívěsu právě z řídící jednotky tažného. Takže by to teoreticky neměla být další porucha.
Září 19, 20186 r Autor 17 hours ago, JanSuk said: Ok, to zní rozumně. Tak počkám a snad to bude v pořádku. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.