Přejít na obsah

výměna spínačky


kouddy

Doporučené příspěvky

Zdarec asi blbost ale fakt nevim,

dal sem do octy I novou spínačku a nejdou mi nakodovat klíče. Zapnu zapalování a porád bliká kontrolka imo, vag nahlásil chybu "1176" slabý signal z vynutí ze spínací skřínky (nebo něco v tom slova smyslu), řek sem si že to bude tím že nová spínačka neni spárovaná s novým klíčem , tak hup na kanál 17 a login podle cedulky od klíčků a nic, po druhy pokusu sem to vzdal abych něco nepo... a dal tam prozatím starou spínačku a v poho. Vrtá mi hlavou jestli je špatná cívka na spínačce, nebo jestli sem dával špatnej login. Dával sem tam ten z cedulky z nových klíčů, tak prosím o radu kde sem co pokur... :huh::angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
na ceduli je

62

01624

pak je tram čárovej kod , desetimístný čísloa na koci písmeno.

k čemu tedy sou ty čísla, ted už vim že login to neni, ale co to znamená?

a kde tedy vezmu ten lodgin?

Tak diky za zdeleni tveho loginu ( n neboj) - ale rozhodne to neni ke klickum - ty nove, ale k palubovce kde jsi ty klicky vzal. Takze jak bylo receno - login zustava - budiky jsi nemenil jne spinacku s indukcni civkou a klicema. Takze prizpusob nove klice - login pouzij ten co patri k tvemu autu. Pokud to nebude makat, mas vpr. cteci civku :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
to cosby sem ti tam hned i odpověděl, a ta chyba a blikání kontrolky imo je normal? všechno je to tim že sem měl špatnej login? sem zkusil i číslo z původního klíče a porád to stejný :(:angry:

tak prehod civku z puvodnich :t

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
sem zkusil otevřít jednotku i podle čísla na starejch klíčích, taky nic. Rozumim ti, přehodit cívku, přehodit "tyčinky" a je to, jenže bych na to chtěl přijít pro příště:-)

-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to určitě ne to už vím, ale já nevim jak se přístrojovka chová když to všechno vyměníš, víš. Jde mi o tu blikající kontrolku imobilizeru, jestli je to normální že dokud to nespáruješ tak bliká a hlásí to chybu, nebo jestli když dáš novou spínačku ( cívku ) tak to má bejt mrtvý a ty jenom dáš login (správnej ;) ) kontrolka teprv potom začne problikávat nebo svítit (jak to popisuje viska) a po načtení klíčů zhasne. Rozumíš, nikdy sem klíče nedělal tak ted váhám jestli to mám jít vyměnit nebo jestli když tam dám správnej login to bude v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...