ZDP Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Je možná výmena motora s rozdielnym kódom ?Pôvodne som mal kód BZB,mám ponuku motoru s kódom CDA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Legálne nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Co se stalo BZB motoru, selhal napínák rozvodu a došlo k setkání pístů s ventily? No, CDAA motory jsou ve srovnání s BZB dost odlišné, jiný výfuk a katalyzátoy, naprosto jiné řízení motoru tedy jiná ECU, variabilní olejové čerpadlo tedy dva tlakové snímače oleje, no a hlavně jiné písty, k tomu x dalších postatných drobností včetně faktu, že CDAA motory umí pěkně žrát olej ... Takže i kdyby jsi to nějak legalizoval, znalý technik to pozná na první pohled, krom toho s tím bude moc práce, to nevyměníš kus za kus ... I hopsnutý motor BZB se nechá solidně opravit, jen musíš najít někoho schopnýho, kdo tyto motory zná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Súhlas. BZB radšej opraviť. Repas hlavy bude tak 200-250€, podľa toho koľko ventilov a zdvíhatok bude v prdeli, rozvodová sada je okolo 300-350€, vymenil by som aj ložiskovú stenu (cca 130€) a ventil (cca 80€). Plus všetky tesnenia samozrejme. Vyjde to násobne lacnejšie ako potom oservisovať CDAA. Teraz som robil GO CDAA a je to pekná raketa aj s kamarátskymi cenami na diely :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pécuchet Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Pravda. Mám CDAA, praskl mě píst při 130 km/h = vada materiálu, která nebyla uznána, ani žádná kvitance při opravě a výměna motoru ve značkovém servise. Cena 260 000. Pokoušel se o mě infarkt. Kdybych to auto neměl rád, tak budu raději chodit pěšky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 27. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 On 10/3/2018 at 8:56 AM, rayx said: CDAA motory jsou ve srovnání s BZB dost odlišné, jiný výfuk a katalyzátoy, naprosto jiné řízení motoru tedy jiná ECU, variabilní olejové čerpadlo tedy dva tlakové snímače oleje, no a hlavně jiné písty, k tomu X dalších podstatných drobností. Takže i kdyby jsi to nějak legalizoval, znalý technik to pozná na první pohled, krom toho s tím bude moc práce, to nevyměníš kus za kus. Dobry den, takze keby chcem vymenit moj vadny CDAA motor s LPG za BZB po kompletnom repase s fakturou z buracky, tak to radsej nemam ani skusat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.