Publikováno Říjen 10, 20186 r Při přezouvani auta jsem si všiml že vzadu v pravo mám prasklou pružinu-asi výrobní vada protože není vůbec zrezla a nijak poškozená... číslo pružiny je 3C0 511 115 AG je to 4x4 sedan.. Mam dat novou originál nebo stačí sachs nebo eibach?
Říjen 10, 20186 r originálem se více přiblížíš původnímu chrakteru pružiny, ale i tak se musí vyměnit obě
Říjen 10, 20186 r Teď jsem je měnil na Yetim, taky čtyřkolce, dal jsem originál, i když ta cena origo moc sympatická není. Vypadalo to na prasklou pružinu pouze na jedné straně, ale při výměně se zjistilo, že prasklé jsou obě. Kupoval jsem na cc-autodily.
Říjen 10, 20186 r Autor Já si je prohlížel všechny a jsou krásné černé ani nezrezle neposkozene...akorát jeden velký hup na dálnici a tam se mi to podle mě stalo
Říjen 10, 20186 r Off topic....ale. Chlapci, prestaňte nakladať do kufra 200 kilovú svokru a nebudú vám praskať pružiny. ;)
Prosinec 4, 20195 r Zdravím Vás, pokud si koupíte novou pružinu, konkrétně SACHS tak se na ni podívejte z blízka a v krajní části, tam kde většinou pružiny praskají, tzn, necelý závit od kraje, tak je tam nesouvislý povrch laku, když se podíváte ještě více blíže, tak je tam i trhlina nekvalitně spojených kovů. Po čase lak odpadne, nebo nabobtná a dál už si jistě dokážeme odvodit co se bude dít.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.