Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Při přezouvani auta jsem si všiml že vzadu v pravo mám prasklou pružinu-asi výrobní vada protože není vůbec zrezla a nijak poškozená... číslo pružiny je 3C0 511 115 AG   

je to 4x4 sedan.. Mam dat novou originál nebo stačí sachs nebo eibach?

originálem se více přiblížíš původnímu chrakteru pružiny, ale i tak se musí vyměnit obě

Teď  jsem je měnil na Yetim, taky čtyřkolce, dal jsem originál, i když ta cena origo moc sympatická není.

Vypadalo to na prasklou pružinu pouze na jedné straně, ale při výměně se zjistilo, že prasklé jsou obě.

Kupoval jsem na cc-autodily.

• Autor

Já si je prohlížel všechny a jsou krásné černé ani nezrezle neposkozene...akorát jeden velký hup na dálnici a tam se mi to podle mě stalo

Off topic....ale.

Chlapci, prestaňte nakladať do kufra 200 kilovú svokru a nebudú vám praskať pružiny. ;) 

• Autor

Měl jsem prázdné auto a jel sem sam :) 

pružiny praskají poměrně běžně - únava materiálu s korozí to nemá nic společného.

• 1 rok později...

Zdravím Vás, pokud si koupíte novou pružinu, konkrétně SACHS tak se na ni podívejte z blízka a v krajní části, tam kde většinou pružiny praskají, tzn, necelý závit od kraje, tak je tam nesouvislý povrch laku, když se podíváte ještě více blíže, tak je tam i trhlina nekvalitně spojených kovů. Po čase lak odpadne, nebo nabobtná a dál už si jistě dokážeme odvodit co se bude dít.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.