Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

@15degren Děkuji. Zítra jedu do autorizáku na kontrolu. Dám vědět pokud na něco přijdou.

Popřípadě bych to nejspíš řešil s prodejcem... nemám to ještě ani půl roku.

Hoši, takže AKTUALIZACE. Byl jsem autorizovanem servise a tam se jim ani nepodarilo připojit diagnostikou k jednotce. Já se tam svojí OBD normálně připojím. Takže ti po pánové končím s autorizovaným servisem!

Ve městě máme dva a jeden je horší než druhej.

No nechci ti do toho kecat, ale pokud autorizák se nedokáže online připojit VAGem na auto tak něco hodně smrdí a nemusí smrdět ten servis...

@15degren problém je v tom, že auto jsem měl v servise už asi 3x a nikdy nebyl problém s připojením se na diagnostiku.

V tom případě si ověř u jiného autorizáku, že je to skutečně problém servisu a nech se vrátit peníze za diagnostiku. Ono totiž jestli zlobí připojení s VAGem (s ELM nemusí) tak to může značit problém s jednotkou. Už tu byly tací, kteří vyřešila špatný chod motoru jinou řídící jednotkou...

Tak jsem konečně dostal vyjádření ze servisu.

Bylo mi sděleno, že neví proč se nemůžou dostat do řídící jednotky, ale že to určitě bude mojí malou diagnostikou kterou si občas kontroluji DPF....

Mrknu na forum jestli s tím někdo nemá taky problém.

ano ELM může poškodit jednotku pokud máš nějaký špatný kousek....

V 26. 11. 2018 na 12:55, Trisy89 napsal:

Ahoj,  ja mam najeto 159000 km a mam stejny problem ale menil sem spojku komplet a je tam jednohmota.

• Autor

Ahoj..ja mam pocit ze to prevazne delaji asi vsechny octavie 3..jen ostatni to asi neresi.

Me to zaclo delat u 130.000 km..ale jinak motor a spojka jede na 100%.

Takze taky nevim.

• 6 let později...

Zdravím, přišli jste na něco? Mám ten samý problém při 150k, nevím kdy začal, auto mám pár dnů. Po zahřátí motoru zvuk přestane. Typoval bych to na ložisko alternátoru. Motor má pravidelný chod, neklepe se.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.