Peťas-RS Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Čaute, potřeboval bych poradit od vás co už s tím máte nějakou zkušenost , a to s výměnou kufrových dvěří na sedanu OII face. Jdou použít na OII face dveře z předfaceliftového modelu ? Jsou tam nějaké rozdíly kvůli kterým by to byl problém je tam nasadil , nebo by se muselo něco víc upravovat ? Ptám se protože jsem sehnal předface dveře v laku , takže by se asi nemuseli lakovat . Mám dveře bez zadního stěrače a ty co bych mohl koupit jsou i s tímto stěračem , co by se muselo vyměnit nebo doinstalovat pro zprovoznění toho stěrače aby byl funkční ? Teď jsem si ještě všiml, že FL má dva ty gumové husí krky v obou horních rozich dveří, a předface jen na levé straně jeden. Co v tom jde za dráty navíc u FL? Díky předem moc za rady, docela na to pospíchám aby mi je někdo neodvezl přede mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Používej standardní velikost písma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 29. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 (editace) Hele, já jsem si nenastavil žádnou jinou, prostě to v této velikosti takto automaticky naběhlo. Takže tak asi no. Editováno: 29. Říjen 2018, autor: Peťas-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.