Rockyman Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Síce je to prkotina, ale pre istotu sa spýtam (lebo mám pocit, že mi to stratili decká) - koľko ste dostali do výbavy vyberateľných háčikov, ktoré sa upínajú na zadnú stranu zadných sedadiel? tj nemyslím tie posuvné háčiky na bokoch, ale tie pevné. ja tam mám po pár mesiacoch používania vozu už len jeden, no mám pocit, že boli dva, na každom sedadle jeden. Díkes. (pre istotu info - mám výbavu Style, nemám Vario systém sedadiel...predpokladám, že tie háčiky sú štandardná výbava) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Já měl ve výbavě jeden háček na zadních sedácích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdema2010 Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Mám taky jenom jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Neboj je pouze jeden nic se neztratilo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rockyman Vloženo 30. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 super chlapi, dik za rychly feedback. to som rad...takze mozem dcery vypustit z tmavej komory pod schodami a po dvoch dnoch im dat konecne najest :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macik68 Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Ale ona asi stejně věděla, proč tam byla zavřená, že? ;-) Nicméně taky mám jen jeden háček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miha-cudrman Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 pánové jaký háček? máte někdo fotku co mám hledat? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 No tak od MR2021 se už nedává ani jeden. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Mam Karoga 125 let sedačky Varioflex a dojezdové rezervní kolo. Chci si koupit sítový program, chtěl bych co je na obrázku ale když objednám 57A065110 tak přijde tak nevím co mam objednat bojím se že když objednám 57A065110A že to bude podobné prosím o radu děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 U 125 byl síťový program součástí výbavy. Ty jsi ho nedostal? Já ho měl hozený v rezervě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Měl jsem ho také v kufru.Možná to byl ,ale dárek od prodejce...nevím😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 (editace) Já ho bohužel ještě nerozbalil a na garáž mám daleko, Kdyžtak na to příležitostně mrknu, jaký typ to je. Co jsem ale koukal na OB Autodíly (tam to maj hezky nafoceno), tak by 57A065110A mělo být to, co potřebuješ. Ale ruku do ohně za to nedám. Jo, a ještě jsem se zpětně díval do ceníku a opravdu byl součástí výbavy (od Ambition výš). Editováno: 12. leden 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Nic jsem nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Kupoval jsem to na OB Autodily psal jsem do objednávky:Poznámka k vyzvednutí: Mam sedačky Varioflex a objednal jsem sí´tový program č. 57A065110 ale nevím zda na varioflex nepatří č.57A065110A tak prosím tu která tam patří děkuji. Přišlo: 57A065110 ale to je asi špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Asi ano. Ono není důležité, jestli máš Varioflex, ale rezervu. Bez rezervy (se základní podlahou) by mělo být 57A065110 a s rezervou 57A065110A (tam by měly být jen vertikální sítě). Takže bych vrátil a požádal o výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 A dojezdové kolo je brano jako rezerva?(ma asi taky asi základní podlahu) Zitra vrátím a zeptám se prodejce proč jsem to nedostal kupováno 14.12.2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Ve svém ambi+ jsem síťák neměl tak jsem si sehnal obě verze a rozdíl je že jeden je pro zvýšenou podlahu. Je to vidět na délce spodních gumiček na jedné ze sítí za sedačkama a na levé boční síťce a k té nepatří podlahová síť. Rezervu mám kvůli Cantonu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 (editace) Varioflex ma ještě jíné uchycení: 57A065110 má na konci háčky. Editováno: 12. leden 2021, autor: Mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 To je jedno jestli tu gumičku dáš na háček nebo na oko opěradla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Tak já mám v autě originál do prodejce toto?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 V 12. 1. 2021 na 20:26, KyAeRtOiQ napsal: To je jedno jestli tu gumičku dáš na háček nebo na oko opěradla. Si si istý, že Varioflex má oko na zaistenie operadla? Podľa mňa zrejme nie a preto je tam iné uchytenie, či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Ne varioflex má háčky na obložení kufru viz foto od Mit a lavice má oka. Za jedno nebo za druhé se chytají gumičky síťáků, je to i v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 před 7 hodinami, dafro napsal: Tak já mám v autě originál do prodejce toto?! Mám to samý, ale musel jsem to dokoupit. Mám Style MY21. Celkem mě to zklamalo, síť na dno pokryje jen asi půlku plochy. Háčky mám dva,, baterka v kufru v rámci úspor zrušená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 2 háčky, myslíš ty na levém boku na tyčce? Protože ten co se vkládal do zezadu do opěráku do kotevního oka dětské sedačky byl v rámci úspor zrušen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Tak to je síla. A kolik ti šmejdi ušetřili na těch drobnostech, co potěší a jiní, co mají jiné značky aut jen tiše záviděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.