Tomo29 Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Ahoj všem, můj necelých půl roku starý Kodiaq ve výbavě Style s motorizací 2.0 TDI 110kW má buď závadu a nebo něco dělám špatně a tak se na vás obracím o radu. Přes léto jsem si toho nevšimnul, jelikož bylo krom hluboké noci kdy spím stále světlo. Nicméně nyní v podzimním čase nastupuji i vystupuji z vozu leckdy za tmy a všimnul jsem si jedné zvláštnosti. Když odemknu (například dálkou) auto a odklopí se mi vnější zpětná zrcátka, tak na straně spolujezdce z podzrcátka svítí klasicky na zem světlo, ale na straně řidiče nikoli i když tam to světlo samozřejmě nainstalované je?! Totéž se děje i při zastavení vozu před jeho uzamčení. (Myslím že je to součástí výbavy Cominng home a Living home), kterou můj kokodák samozřejmě má. Koukněte prosím někdo na Vaše auto, jestli vám svítí obě zpětné zrcátka, abych to případně reklamoval a nebo něco dělám někde špatně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomo29 Vloženo 3. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 OK, děkuji, jen se děsím jak dlouho kvůli tomu budu bez auta :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.