tompolicky Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Dobrý den, zkouším se obrátit na Vás, zda nemáte někdo podobný problém a mohl mi poradit. Mám fabii I. combi 40kw 2006 naj. 107.000km, rok stará značková autobaterie.... Asi rok a půl se potýkám se "závadou" se kterou si neví rady ani můj automechanik ani diagnostika. Při jízdě se mi první půlrok max jednou do měsíce ( poslední rok už tak 2-5X do měsíce ) rozsvítí současně kontrolky : " grilované kuře" + EPC + mazání. Auto spustí varovné pípaní, motor "zacuká" a vypne.... Když cca 5 minut počkám, pak auto nastartuje a v pohodě dál jezdí.... Diagnostika ve dvou servisech nic neodhalila, jen napsala ať zkontroluji kabeláž - to provedl můj automechanik a nic neobjevil.... Napadlo mě čerpadlo, jenže co jsem vyčetl, to buď jde, nebo ne, nic mezi tím... Nesetkal jste se někdo s něčím podobným, už si fakt nevím rady.... Moc díky všem za kakýkoli komentář.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.